صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۴۳۴۳۳
تاریخ انتشار : ۱۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۹:۴۵

گروه سياسی: مشاور امور بانوان و خانواده فرمانداری ويژه سقز با اشاره به اينكه حضور گسترده در انتخابات تكليف است، گفت: بانوان پيشتاز خلق حماسه سياسی هستند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) شعبه كردستان، سعادت صالحی، مشاور امور بانوان و خانواده فرمانداری ويژه سقز پنج شنبه، 16 خردادماه در جلسه هم‌انديشی حضورحداكثری بانوان در انتخابات، برگزاری انتخابات را يكی از زيبايی‌های ويژه و ممتاز انقلاب اسلامی دانست و اظهار كرد: زنان نيز به عنوان يك حق و تكليف شرعی، در انتخابات شركت می‌كنند.
وی افزود: پس از پيروزی انقلاب اسلامی، شكوه انتخابات، جايگاه خود را يافته و مظهر حماسه سياسی، اقتدار نظام، اراده ملی و آبروی نظام شده است.
صالحی با بيان اينكه كشور ما در آستانه يك حماسه بزرگ در 24 خردادماه جاری است، اعلام كرد: تكليف شرعی ما اين است كه حضور گسترده در انتخابات داشته باشيم و با مدنظر قرار دادن فرمايشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی)، انتخابی صحيح، با نشاط و گسترده انجام دهيم.
وی عنوان كرد: تجربه انقلاب و انتخابات نشانگر اين است كه زنان ايران اسلامی نقش اساسی و بسزايی در اطلاع رسانی‌ها برگزاری انتخابات و حضور در پای صندوق‌های رأی دارند و برای حضور حداكثری در انتخابات در خانواده و اجتماع مثمر ثمر هستند و نقش زنان در اين عرصه در صدر نقش آحاد مردم است.
وی با بيان اينكه دشمنان همواره سعی كرده‌اند زنان را در ايران اسلامی منزوی نشان دهند، يادآور شد: اين باور دشمنان كاملا غلط است و برعكس تمام كشورها به ويژه كشورهای غربی كه از زن به عنوان يك كالا نگاه می‌شود، زنان در ايران اسلامی به بركت نظام مقدس جمهوری اسلامی به جايگاه واقعی خود دست يافته‌اند.