صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۴۴۵۳۵
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۵

گروه سياسی: هاشمی حضور حداكثری مردم در انتخابات را نشان از صيانت ملت شريف ايران از آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی ايران دانست و گفت: اين حركت مردم جواب دندان‌شكن دادن به دشمن است.

هاشمی، فرماندار نقده در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، گفت: حضور حداكثری يعنی عزت، حكمت و مصلحت كه مثلث الزامی برای چارچوب ارتباط بين‌المللی است و اساسی‌ترين مسئله در انتخابات مشاركت پرشور و گسترده مردم در صحنه انتخابات است.
وی ابراز كرد: اخلاق انتخاباتی يعنی به تكليف شرعی عمل كردن و هدف دشمن شكست دادن انقلاب اسلامی است و می‌خواهد مردم و نامزدهای انتخاباتی در زمان تبليغات قانون و اخلاق را رعايت نكنند و بی‌قانونی و بی اخلاقی حكم‌فرما شود اما ملت ايران با آگاهی كامل از هدف دشمنان اسلام هرگز اجازه اين كار را به دشمن نخواهند داد.
هاشمی افزود: نامزدها در دوران تبليغات بايد اتحاد و همبستگی خود را حفظ كرده، به حق و حقوق نامزدهای ديگر احترام گذاشته، عدالت را رعايت كرده و بصيرت كامل داشته باشند.
وی تصريح كرد: حضور مردم در انتخابات يعنی توسعه و پيشرفت را ديدن، آرای خود را صيانت كردن، و امانتداری را حفظ كردن است و دشمنان اسلام از دخالت‌های بی‌جا در مسائل كشور اسلامی ايران مأيوس و نااميد می‌شوند.
فرماندار نقده با اشاره به اهميت انتخابات و شركت مردم، خاطرنشان كرد: امروز انتخابات رياست جمهوری در تمامی مسائل بين‌المللی تأثيرگذار شده پس مردم در 24 خردادماه من‌ها را ما خواهند كرد و باری ديگر به جمهوری اسلامی ايران آری خواهند گفت.