صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۴۵۴۸۹
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۶

گروه سیاسی: وزير بهداشت دولت نهم با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی به اين معناست كه مصرف منطقی و توليد با استفاده از منابع درونی افزايش یابد و ثروت‌آفرينی درون‌زا داشته باشيم، گفت: خام‌فروشی نفت و ساير معادن زيرزمينی فرآوری نشده، خلاف اقتصاد مقاومتی است.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه همدان، كامران باقری‌لنكرانی، وزير بهداشت دولت نهم عصر دوشنبه، 20 خردادماه در جمع مردم همدان در تالار معلم گفت: اقتصاد مقاومتی به اين معنا است كه مصرف منطقی و توليد با استفاده از منابع درونی افزايش یابد و ثروت‌آفرينی درون‌زا داشته باشيم، خام فروشی نفت و ساير معادن زيرزمينی و حتی محصولات كشاورزی فرآوری نشده، خلاف اقتصاد مقاومتی است در صورتی كه بايد به سمتی برويم كه با تبديل و فروش اين مواد اقتصاد كشور را دانش‌بنيان كرده و به ارزش افزوده تبديل كنيم، در واقع تأكيد بر اين ظرفيت‌های درون‌زا است كه كشور را در عرصه‌های بين‌المللی بيمه می‌كند.
وی افزود: یکی از آفت‌های اصول‌گرایی در دهه گذشته اصول‌گرايی حزبی است، كما اينكه در جبهه پايداری انقلاب اسلامی اساس حركت، حركت گفتمانی است مانند انتخابات مجلس که از سوی جبهه پايداری 180 نفر كانديدا در سراسر كشور معرفی شد كه از اين تعداد، كمتر از 50 نفر از اعضای تشكيلات جبهه پايداری بودند و بيشتر آنها وابستگی تشكيلاتی نداشتند اما گفتمان را قبول داشتند.
لنکرانی تصریح کرد: اساس و حركت باید گفتمان محور و نه باند محور و حاشيه‌محور باشد كه اين از نقاط قوت به شمار می‌آيد، برخی گفته‌اند كه مثلا اگر در مذاكرات هسته‌ای و تعاملات خارجی كوتاه آمده شود مشكلات سريعتر حل می‌شود، انسان از اين سخنان تعجب می‌كند آنها يا خود را به غفلت زده‌اند و يا متوجه ادبيات صحنه سياست خارجی نیستند.
وی ادامه داد: در سياست خارجی دو رويكرد وجود دارد در رويكرد ديپلماسی رسمی مذاكرات پشت پرده، محرمانه و معمولا خشن و صريح است اما در رويكرد ديگر، ديپلماسی عمومی بوده و اساس كار اين است كه دل‌ها را بايد به سمت خود متوجه و پشتوانه‌ای قوی در داخل و خارج از مرزهای خود پيدا كرد و پس از قدرتمند شدن وارد ديپلماسی رسمی شد.
وی افزود: امام خمينی(ره) فرموده‌اند: دشمنان اين ملت تا وقتی كه استقلال و سربلندی خود را از دست ندهيم به چيزی غير از اين راضی نمی‌شوند، اينكه به دشمن بگوييم تحريم‌ها فشار آور‌ده و حالا همه چیز را قبول می‌كنيم در بطنش شكست نهفته است، راه برون رفت از مشكلات اقتصادی در وهله اول تأكيد بر ظرفيت‌های درون‌زای كشور است که اين ظرفيت‌ها نیز كم نيستند چرا كه کشور دارای 80 ميليون نفر جمعيت و حدود 10 ميليون نفر فارغ‌التحصيل دانشگاهی است که 40 درصد اين افراد جوان و پركار هستند.
وی خاطرنشان كرد: حكومت جمهوری اسلامی ايران از نظر بين‌المللی بسيار هم فعال است اما با حضور در دو صحنه ديپلماسی عمومی و بين‌المللی با كشورهای غيرمتخاصم بايد آن تلقی غلطی را كه در اروپای غربی و آمريكای شمالی است را نداشته باشيم چرا كه دنيا دنيای بزرگی است و 50 درصد جمعيت جهان امروز در قاره آسيا قرار دارد و قدرت‌های جديدی در دنيا شك گرفته است.
وزير بهداشت دولت نهم با تأکید بر اینکه اين اشتباه كه بعضی راه برون‌رفت از مشكلات را تنها در تعامل با متخاصمين می‌بينند و این امر كشور را زمين‌گير خواهد كرد، افزود: اگر ما افتخار می‌كنيم گفتمان مقاومت را رمز پيشرفت می‌دانيم نه فقط برخواسته از آرمانهايمان بلكه با واقعيت‌ها و منطق هم كاملا همسويی دارد، گفتمان‌سازی باعث ذلت و عقب‌ماندگی كشور می‌شود یک واقعيت است و توصيه دارم اگر از باب كوتاه آمدن و اعلام اينكه در برابر شما هيچ توانی نداريم و در مذاكرات حاضر شويم دشمنان به كمتر از نابودی كشور رضايت نخواهند داد.
وی تصريح كرد: در دور نخست مناظره اقتصادی يكی از كانديداها اعلام كرد كه ما برای حل مشكلات ارزی مدل تركيه و آرژانتين را پياده می‌کنیم كه خدا هم با حكمت خود اين بحران تركيه را جلوی آنها گذاشت، اين تلقی غلطی است كه الگوی پيشرفت خود را جدا از باورهايمان بدانيم، نمی‌گوييم از پيشرفت ساير كشورهای درس نگيريم اما بايد الگوی خاص خود را داشته باشيم، تركيه در سال 2011 ميلادی بزرگترين رشد اقتصادی را پس از چين داشت اما امروز نتيجه‌اش چه شد؟ خدا نشان داد هم پيمانی با كافران چه نتايجی دارد.
لنکرانی با بیان اینکه امروز بيشترين حمله به دولت هم پيمان ناتو خود اعضای ناتو است و بيشترين حمايت از معترضين در تركيه را خود اعضای ناتو و آمريكا انجام می‌دهد، اظهار کرد: هر كس كه به قدرت‌های متخاصم اعتماد كرده، شكست خورده است، به عنوان نمونه هيچ كس مثل قذافی در برابر غرب كوتاه نيامد، پيشرفت كشور جز در سايه تأكيد بر آرمان‌ها و فرهنگ مقاومت و گفتمان استقامت شدنی نيست به طوريكه اگر كسی خدا را در صحنه حاضر نديد و خود را بنده او ندانست، استقامت نخواهد كرد.
وی يكی از اركان‌های مهم دين را خدمت به مردم عنوان کرد و افزود: يك عده برای زمينه رأی آوری و جلب افكار عمومی، شعار خدمت سر می‌دهند، عارضه‌ای كه اين روزها زياد با آن روبرو هستيم در حاليكه بايد تلاش بر اين باشد كه احكام خدا را در كشور جاری كنند، اصولا حماسه سازی كار آدم‌های غيرانقلابی نيست بلکه كار كسانی است كه شفاف هستند و حرف‌هايشان را صريح می‌زنند، در دفاع از آرمان‌ها كم نمی‌گذارند و به خوش آمد اين و آن از حق نمی‌گذرند، حماسه سازی كار كسانی نيست كه حرفشان اين است كه برويم كدخدای جهان را ببينيم و حكومت كنيم بلكه كار كسانی است كه خدا را و نه كدخدا را می‌بينند.
وی اضافه کرد: علامه مصباح چند روز قبل در سخنانی گفت: «گرفتاری امروز ما اين است كه خدا را در تمام صحنه‌ها حاضر نمی‌بينيم و فكر می‌كنيم خدا فقط مربوط به صحنه‌های نشدنی و گرفتاری‌های سخت است»؛ خدا بايد خدای صحنه‌های سياست و انتخابات هم باشد و بايد كار خود را در اين عرصه خدايی كنيم و اين توجه به ذات اقدس خدايی و نگاه مومنانه را با هيچ چيز عوض نكنيم.
وزير بهداشت دولت نهم با بیان اینکه حماسه‌سازی كار بزرگی است و حماسه ساز بايد انقلابی بوده و دچار سياسی كاری نشده باشد، ادامه داد: برخی گمان می‌كنند راه برون‌رفت كشور از مشكلات غيرشفاف بودن و تعبير آنان ديپلمات بودن است، اين نقطه قوت نیست كه حرف خود را صريح نزنيم و از آرمان‌های خود دفاع نكنيم، دفاع بايد مدبرانه، هوشمندانه و با درنظر گرفتن امكانات، منابع و ظرفيت‌ها باشد و به اين معنا نيست كه آرمانهای خود را زيرپا بگذاريم.
وی در ادامه افزود: يكی از ويژگی‌های مهم انتخابات 24 خرداد امسال وجود يك نوع مقايسه بين دو گفتمان است؛ گفتمانی كه به نوعی راه برون رفت از مشكلات را كوتاه آمدن از آرمان‌ها، تكنوكلاسی و به قول آنها ارتباط و آشتی با دنيا بيان می‌كند در حالی كه نظر ما گفتمانی است كه تأكيد بر آرمان‌ها دارد و گفتمان مقاومت، اميد و تدبير مومنانه است، هر وقت موج و رويش مردمی به وجود آيد به همراه آن تخريب نيز شروع می‌شود، خوشحالی ما اين است كه پشتوانه اين رويش گفتمانی قلب‌های مومنان و جوانان است كه مومنانه پشت اين حركت ايستاده‌اند.
لنکرانی ادامه داد: به هيچ وجه درست نمی‌دانيم كه با كرايه‌های 200، 300 ميليون تومانی جا اجاره و خرج‌های روزانه پرداخت می،كنند، اينها مصداقی از حضور مصرفانه در انتخابات آن هم در اين شرايط و فشارهای اقتصادی است حتی اگر اين فشارها هم نبود جای سوال دارد كه چرا يك نفر اين همه خرج می‌كند؟ در واقع چرا حضور انتخاباتی اينقدر مصرف و پرخرج است؟ اصولا باور و شناخت ما از مردم اين است كه مردم ما با قلب و نه با چشم انتخاب می‌كنند.
وی ابراز كرد: برخی فكر می‌كنند چشم مردم را با بنرها و پوسترها و گوششان را با شعارهای آنچنانی پر كنند، پيروز می‌شوند در حالی كه قلوب مردم با تواضع، از خودگذشتگی و با دعوت به گفتمان قانع می‌شود، انحراف مربوط به جايی است كه يك نفر بدون اينكه مسير الهی مردم را در نظر بگيرد با سليقه خود اعمال نظر كند.