صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۴۹۴۶۵
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۲

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: همايش قرآنی «مهدويت» طی ايام شعبانيه در مؤسسه دارالقرآن ام‌الحسنين كوثر يزد برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، همزمان با آغاز ايام شعبانيه، توسط مؤسسه دارالقرآن ام‌الحسنين كوثر استان يزد همايش قرآنی «مهدويت» ويژه 3 گروه مجزا از ساعت 8 تا 11 صبح برگزار می‌شود.
همايش قرآنی «مهدويت» طی 14، 15 و 16 تيرماه سال جاری با حضور 300 قرآن‌آموز و اساتيد رشته‌های روخوانی، روانخوانی، تجويد، ترجمه و مفاهيم، حفظ 5 جزء قرآن، حفظ 10 جزء قرآن و حفظ كل قرآن و همچنين احكام و عقايد اسلامی در دارالقرآن ام‌الحسنين كوثر استان يزد برگزار می‌شود.
در اين راستا در نظر گرفته شده است تا اهدای جوايز به قرآن‌آموزان، سخنرانی، مولودی‌خوانی و قرائت قرآن در دستور كار اين دور از همايش قرآنی قرار گيرد.
همچنين در نظر گرفته شده است تا برای سخنرانی همايش قرآنی «مهدويت» از حجت‌الاسلام و المسلمين محمدعلی ميرجليلی، از كارشناسان قرآن استفاده شود.
يادآور می‌شود، همايش قرآنی «مهدويت» 14 تيرماه برای مقاطع پيش‌دبستانی و مهد قرآن، 15 تيرماه برای مقاطع تحصيلی دبستانی و 16 تيرماه سال جاری برای مقاطع تحصيلی راهنمايی و دبيرستانی در نظر گرفته شده است.