صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۵۲۳۰۱
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹

گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی مهاباد گفت: در آستانه دهه تكريم مساجد و همچنين استقبال از ماه مبارك رمضان مساجد شهری و روستايی اين شهرستان غباروبی می‌شوند.

حجت الاسلام محمد داداش زاده، رئيس اداره تبليغات اسلامی مهاباد در گفت و گو با خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی گفت: در آستانه دهه تكريم مساجد و همچنين استقبال از ماه مبارك رمضان مساجد شهری و روستايی اين شهرستان غباروبی می شوند.
وی ادامه داد: به همين منظور مسجد جامع شهرستان مهاباد روز جمعه هفتم تيرماه به صورت نمادين با حضور اقشار مختلف مردم غباروبی می شود.
وی تعداد كل مساجد شهری و روستايی شهرستان مهاباد را دويست مسجد اعلام كرد و افزود: از اين تعداد 62 مسجد در مناطق شهری واقع شده اند.
اين مقام مسئول با اشاره به راه اندازی پورتال جامع مساجد شهرستان مهاباد، گفت: تا كنون پنج مسجد در اين پورتال ثبت و ساماندهی شده است و با پيوستن همه مساجد به پورتال جامع روند مناسبی از اطلاع رسانی فعاليت های مساجد را شاهد خواهيم بود كه اين امر در احيای جايگاه معنوی مساجد موثر خواهد بود.
حجت الاسلام داداش زاده با اشاره به برگزاری محافل انس با قرآن در ماه مبارك رمضان در مساجد شهرستان مهاباد، به استقبال گسترده مردم به ويژه اهل سنت از اين محافل معنوی اشاره كرد و گفت: همه ساله محافل قرآنی با حضور بيش از پنچ هزار نفر از اقشار مختلف مردم برگزار می شود.