صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۵۴۳۲۷
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۸

گروه فعاليت‌های قرآنی: مديركل فرهنگ و ارشاد چهارمحال و بختياری برگزاری همايش قرآن كريم را فرصتی مغتنم برای شناسايی ظرفيت‌های قرآنی استان دانست و اظهار كرد: برگزاری اين همايش در شهرستان فارسان توان بالقوه استان را در زمينه استعدادهای قرآنی به نمايش گذاشت.

حسين گنجی، مديركل فرهنگ و ارشاد چهارمحال و بختياری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، برگزاری همايش قرآن كريم در استان را فرصتی مغتنم برای شناسايی ظرفيت‌های قرآنی استان دانست و اظهار كرد: برگزاری اين همايش برای دومين بار در شهرستان فارسان توان بالقوه استان در زمينه استعدادهای قرآنی را به نمايش گذاشت.
وی به نقش مؤثر نشر معارف قرآن اشاره و خاطرنشان كرد: مقابله همه‌جانبه با تهاجم فرهنگی دشمنان و اعتلای فرهنگ جوانان تنها با اشاعه و تعميق آموزه‌های نجات‌بخش و انسان‌ساز قرآن كريم محقق می‌شود.
گنجی كلام الهی را هدايت‌كننده انسان به‌سوی كمال و سعادت حقيقی عنوان كرد و با تأكيد بر لزوم نهادينه‌شدن مفاهيم تعالی‌بخش قرآن در سطوح مختلف زندگی انسان، افزود: همانگونه كه انس با قرآن هدايت‌كننده است دوری از آن نيز به‌طور قطع گمراهی را به‌دنبال دارد.
مديركل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با بيان اينكه قرآن به‌واسطه در برداشتن غنی‌ترين مفاهيم و ارزش‌های انسانی مانع از انحراف بشريت می‌شود، تصريح كرد: اين كتاب پربارترين مفاهيم را برای زندگی فردی و اجتماعی دربر دارد به طوری كه افراد با پيروی از آن به سعادت دنيوی و اخروی می‌رسند.
گنجی خاطرنشان كرد: به هر ميزان آموزه‌های والای قرآن در ميان مردم درونی شود زمينه‌ سعادت جامعه به‌ويژه در نسل‌های آينده ايجاد می‌شود. در همين راستا بايد شرايطی ايجاد شود كه افراد از دوران كودكی با اين كتاب انس و الفت پيدا كنند و دستورات آن را به‌عنوان چراغی هدايت‌گر در زندگی خود به‌كار گيرند.