صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۵۴۳۴۷
تاریخ انتشار : ۱۰ تير ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۹

گروه اجتماعی: ستادهايی با حضور ائمه جمعه، فرمانداران،‌ شهرداران و مسئولان مركز رسيدگی به امور مساجد، سازمان تبليغات اسلامی استان تهران به منظور همكاری تنگاتنگ و برنامه‌ريزی و آماده‌سازی هر چه بهتر مساجد در راستای استقبال شايسته از ماه مبارك رمضان تشكيل شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمين محمد قهرمان‌نژاد، كارشناس مسئول امور مساجد تبليغات اسلامی استان تهران، در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام مطلب فوق گفت: روزهای پايانی ماه شعبان دارای ويژگی‌های خاصی است، دهه تكريم مساجد از دهه‌هايی است كه مردم با حضور در مساجد و حسينيه‌ها خود و مساجد را از گرد و غبار ظاهری پاك و آماده ورود به ماه ميهمانی خدا می‌كنند.
كارشناس مسئول امور مساجد تبليغات اسلامی تهران اظهار كرد: با نگاهی دقيق به نقش مساجد از صدر اسلام تا كنون همچنين جايگاه آن در پيروزی شكوهمند انقلاب اسلامی ضروری است كه به اين اماكن الهی توجه و رسيدگی خاصی صورت گيرد.
به گفته قهرمان‌نژاد صيانت از جايگاه رفيع مسجد و همچنين تلاش برای رفع مشكلات و ساماندهی به وضعيت مساجد در ابعاد گوناگون كمك فراوانی به جذب همه اقشار مردم به اين اماكن می‌كند.
وی با گراميداشت دهه تكريم مساجد گفت: با توجه به اينكه در شهر تهران بيش از 2 هزار مسجد وجود دارد و آئين غبارروبی و بهداشت مساجد در اين دهه با همت مردم با شور و حال فراوانی برگزار می‌شود كه اين امر خود نشان از توجه مردم به اين پايگاه دينی است.
وی ماه مبارك رمضان را يك فرصت مهم و بسيار ارزنده در پيوند هر چه بيشتر جامعه به خصوص نوجوانان و جوانان با مساجد نام برد و يادآور شد دهه تكريم مساجد، مقدمه‌ای ارزشمند برای پيوند مردم با مسجد و آمادگی برای حضور در ضيافت الهی است، اگر اين برنامه به نحو احسن اداره شود می‌توان با جذب حداكثری مردم در اين دهه و در ماه مبارك رمضان در مساجد، اين پايگاه‌های اسلامی را در همه زمان‌ها مملو از حضور مردم ببينيم.
قهرمان‌نژاد از تشكيل ستادهايی با حضور ائمه جمعه، فرمانداران،‌ شهرداران و مسئولان مركز رسيدگی به امور مساجد، سازمان تبليغات اسلامی استان تهران به منظور همكاری تنگاتنگ و برنامه‌ريزی و آماده‌سازی هر چه بهتر مساجد در راستای استقبال شايسته از ماه مبارك رمضان خبر داد.