صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۵۵۰۴۰
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۱

گروه سياسی: رئيس‌جمهور منتخب با ارسال پيام‌های جداگانه‌ای به پادشاهان عمان و اردن و همچنين رؤسای جمهور قرقيزستان و سنگاپور پيام‌های تبريك آنها را پاسخ گفت.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی رئيس‌جمهور منتخب، حسن روحانی، رئيس‌جمهور منتخب ملت ايران در پاسخ به پيام تبريك قابوس بن سعيد سلطان عمان از گسترش روابط دوستانه ميان دو كشور استقبال كرد.
رئيس‌جمهوری منتخب ملت ايران در اين پيام اظهار كرد: توسعه روابط با كشورهای همسايه و تحكيم همكاری‌های منطقه‌ای در جهت حفظ صلح و آرامش و تأمين منافع ملت‌های منطقه از اولويت‌های سياست خارجی دولت يازدهم ايران خواهد بود.
حجت‌الاسلام حسن روحانی همچنين در پاسخ به پيام تبريك عبدالله دوم، پادشاه اردن هاشمی اظهار كرد: دولت اينجانب به پشتوانه مشاركت گسترده مردم در انتخابات اخير تلاش خواهد كرد روابط خود را با همه كشورهای اسلامی از جمله پادشاهی اردن هاشمی توسعه دهد.
رئيس‌1جمهور منتخب بر ابراز علاقمندی ايران برای توسعه روابط با كشور اردن تأكيد كرد.
همچنين حسن روحانی در پاسخ به پيام تبريك الماس بيك آتامبايف، رئيس‌جمهور قرقيزستان با تشكر از دعوت به اجلاس سران كشورهای عضو سازمان همكاری شانگ‌های، گسترش همكاری‌های منطقه‌ای را از اولويت‌های سياست خارجی جمهوری اسلامی ايران دانست.
رئيس‌جمهور منتخب ملت ايران همچنين بر توسعه روابط دوستانه دو كشور براساس احترام و منافع متقابل تأكيد كرد.
رئيس‎جمهور منتخب همچنين در پاسخ به پيام تبريك تونی تان كنگ، رئيس‌جمهور سنگاپور برگسترش روابط دوستانه دو كشور تأكيد كرد.
حجت‌الاسلام روحانی ابراز اطمينان كرد كه همكاری‌های ايران و سنگاپور از گسترش بيشتری برخوردار شود.