صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۵۵۸۳۴
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۵

گروه اجتماعی: معاون سياسی و امنيتی استانداری گيلان با اشاره به اينكه دانشمندان شهيد هسته‌ای بايد الگوی همه جوانان كشور باشند، گفت: جامعه جوان امروز نيازمند اخلاق‏آموزی اسلامی است و عنصر خانواده در تربيت جوان مستعد و باانگيزه تاثيرگذار است.

به گزارش خبرگزاری بين‏المللی قرآن(ايكنا) شعبه گيلان، محمد اكبرزاده، معاون سياسی و امنيتی استانداری گيلان روز گذشته، 11 تيرماه در جشنواره استانی حضرت علی اكبر(ع) كه در سالن المپيك ورزشگاه عضدی رشت برگزار شد، ضمن تقدير و تشكر از حضور جوانان در اين جشنواره، اظهار كرد: علی اكبر(ع) شخصيتی دارد كه بسياری از مردم ما با اين نام زيسته و از اين شخصيت والا الگو گرفته‏اند و بسياری از شهدا با الگو قرار دادن اين نام به درجه بالای شهادت نائل شده‏اند.
وی با تاكيد بر اين مطلب كه جوانان ايران اسلامی با الگوربرداری از حضرت علی اكبر(ع) در راه خدا و آرمان‏های انقلاب اسلامی گام بر می‌دارند، افزود: پيشرفت و توسعه كشور مرهون نقش سازنده جوانان در عرصه‏های علمی، تحقيقی و ... است و دشمن نيز تمام تلاش خود را می‏كند تا جوانان را گمراه كرده و به بيراهه بكشاند، زيرا دشمن می‏داند كه اگر قدرت خودباوری و خلاقيت را از جوانان بگيرد به راحتی می‏تواند بر كشور چيره شود.
معاون سياسی و امنيتی استانداری گيلان با اشاره به نقش سازندگی جوانان، گفت: موفقيت در جنگ، دست يافتن به دانش هسته‏ای، موفقيت‏های ملی و بين‏المللی و جهانی در رشته‏های ورزشی و هزاران موفقيت ديگر كشور عزيزمان ايران با دستان پرتلاش همين جوانان صورت گرفته است؛ جوانان نقش سازندگی جامعه را دارد و جوانان ايرانی هرجا حضور يافتند ثابت كردند كه بهترين‏های جهان هستند.
اكبرزاده خاطرنشان كرد: دور هم جمع‏شدن شما جوانان امروز در اين مراسم بی‏دليل نيست زيرا شما نماينده جوانان كوشا و نخبه اين استان هستيد و هر كسی كه بتواند حرمت جوانی را حفظ كند خدمت بزرگی به جامعه كرده است؛ اما آنچه برای ما نگران‏كننده است در كنار علم‏آموزی به اخلاق‏آموزی كمتر توجه می‏شود، زيرا والدين وقت زيادی را صرف درآمدزايی و افزايش درآمدهای خانواده می‏كنند و فرصت چندانی برای اخلاق‏آموزی به فرزندان ندارند و اين خطر بزرگی است كه جامعه را تهديد می‏كند .
وی راهكار مناسب برای رفع اين معضل را از بين بردن فاصله جوانان و خانواده‏های آنان بيان كرد و افزود: ما در موقعيت حساسی قرار داريم و بايد عرصه را برای دشمنان خالی نكنيم زيرا دشمن می‏خواهد قدرت تفكر را از جوانان ما بگيرد و همه ما مسئولين و شما والدين امانت‏دار هستيد و بايد تلاش كنيد كه در حفظ اين امانت الهی خيات نكنيد.
معاون سياسی و امنيتی استاندار گيلان با بيا اينكه جامعه هدف توزيع مواد مخدر و اعتياد، جوانان هستند، تاكيد كرد: توطئه دشمن در مورد مواد مخدر ورود جوانان كشور به اين بلای خانمان سوز است كه بايد با قدرت در مقابل آن ايستادگی كرد.
اكبرزاده با اشاره به اينكه دانشمندان شهيد هسته‌ای بايد الگوی همه جوانان كشور باشند، خاطرنشان كرد: جوانان ايران اسلامی همواره به عنوان مدافع اصلی حريم ولايت عمل می كنند؛ جامعه جوان امروز نيازمند اخلاق‏آموزی اسلامی است و عنصر خانواده در تربيت جوان مستعد و باانگيزه تاثيرگذار است.
در ادامه مراسم، محمد بابايی، مديركل ورزش و جوانان گيلان با اشاره به اينكه برگزاری جشنواره حضرت علی اكبر(ع)، يكی از اهداف ملی وزارت ورزش و جوانان است، تاكيد كرد: جوانان در طول دفاع مقدس و ساير موقعيت‏های كشور، نشان دادند كه می‏توانند كارهای بزرگی در زمينه علوم مختلف انجام دهند.
وی با اشاره به اينكه دو دوره از جشنواره حضرت علی اكبر(ع) توسط سازمان ملی جوانان سابق انجام می‏شد، خاطرنشان كرد: هم‌اكنون اين جشنواره به هم‌اكنون به همت وزارت ورزش و جوانان انجام می‏شود.
بابايی با بيان اينكه بيش از دو ميليون جوانان در كشور وجود دارند، تصريح كرد: بايد برای اين ميزان از جمعيت كشور برنامه‌ريزی‏های متناسب با آنها صورت گيرد كه از ظرفيت‌های اين افراد استفاده شود.
يادآور می‏شود، در پايان مراسم از 50 جوان برتر دستگاه‌های اجرايی در بخش‌های فرهنگی، هنری، علمی و ورزشی با اهدای تنديس، لوح تقدير و هدايايی تجليل شد.