صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۵۶۴۱۷
تاریخ انتشار : ۱۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۰

گروه بين‌الملل: گروه‌های اسلام‌ستيز ضمن نوشتن شعارهايی عليه «اد هوسيك»، نخسيتن عضو مسلمان كابينه استراليا، وی را مورد اهانت قرار دادند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی«oumma»، چند روز پس از اين‌كه هوسيك برای عهده‌دار شدن سمت معاونت وزارت ارتباطات، اقتصاد ديجيتال و فضای اينترنتی استراليا به قرآن كريم سوگند خورد، گروه‌های اسلام‌ستيز ضمن حمله به وی در سايت‌های اينترنتی، اين مسلمان را به تلاش برای اجرای شريعت در استراليا متهم كردند.
همچنين برخی از كاربران فيسبوك نيز وارد صفحه شخصی هوسيك شده و با جملاتی سخيف وی را مورد اهانت قرار دادند. يكی از كاربران با بيان اينكه «استراليا قانون خود را دارد»، هوسيك را به نقض قانون اين كشور متهم و اعلام كرده است كه تمام تلاش خود رابرای عزل وی به‌كار خواهد گرفت!
هوسيك در پاسخ به اين نوشته‌ها اعلام كرد: نبايد به سرعت نسبت به واژه‌های سخيفی كه از گوشه‌های تاريك اذهان برمی‌آيد واكنش حساب‌نشده نشان داد.
«اد هوسيك»، نماينده بوسنيايی‌تبار پارلمان استراليا، اولين سياستمدار مسلمانی است كه توانست به كابينه دولت استراليا راه يابد.
هوسيك با سوگند بر قرآن كريم، سمت معاونت وزارت ارتباطات، اقتصاد ديجيتال و فضای اينترنتی استراليا را بر عهده گرفت.
وی كه دانش‌آموخته رشته ارتباطات كاربردی دانشگاه غرب سيدنی است، پيش‌تر در سال 2010 نيز با راه‌يافتن به پارلمان استراليا به عنوان يك مسلمان و بر عهده گرفتن نمايندگی منطقه سيدنی غربی، شگفتی‌ساز شده بود.