صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۵۶۹۰۶
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۶

گروه انديشه: عضو هيئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خوی اظهار کرد: نخبگان علمی جامعه بايد زمينه‌ساز و پيشگام تحكيم فرهنگ دينی ميان نسل جوان باشند.

رجب رضايی، عضو هيئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی خوی در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، گفت: نخبگان جامعه در كنار رشته‌های تخصصی و علمی خود، بايد به سمت و سوی افكار و رفتار دينی سوق داده شوند.
وی ادامه داد: برای نيل به اين منظور معرفت‌افزايی و اقناع فكری و روحی صرف كافی نيست و بايد برنامه‌های جدی و علمی نيز در كنار آن‌ها لحاظ شود. تداوم ضيافت انديشه می‌تواند گامی در مسير معرفت‌افزايی علمی باشد كه بايد تقويت شده و استمرا يابد.
رضايی تخصص بدون تعهد را پديده‌ای ناقص و بسيار خطرناك توصيف و خاطرنشان کرد: مديريت جهان مدرن نمونه تخصص بدون تعهد است و بحران‌های انسانی عميق، دانشمندان را به سمت طرح ايده سوق داده است
اين مدرس دانشگاه با بيان اينكه چاره‌ای نيست جز اينكه تخصص در مسير متعالی تعريف و پیگيری شود، مسير اين چارچوب را ملهم از آموزه‌های وحيانی و الهی دانست و يادآور شد: خدای سبحان بر نيازهای حقيقی انسان اشراف كامل دارد در همين راستا تخصص بايد توأم با تعهد در اين مسير متعالی باشد.