صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۵۷۳۵۱
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۷

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به بيش از 400 نفر از قرآن‌آموزان جامعة‌القرآن امام سجاد(ع) اصفهان كه در آزمون‌های پايان دوره موفق به كسب حد نصاب نمره قبولی شدند، گواهينامه اعطا می‌شود.

مريم حسينی، مدير جامعة‌القرآن امام سجاد(ع) اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، درباره اعطای اين گواهينامه‌های قرآنی گفت: به منظور ايجاد انگيزه و جذب هرچه بيشتر قرآن‌آموزان به شركت در كلاس‌های علوم قرآنی به بيش از 400 نفر از قرآن‌آموزان جامعة‌القرآن امام سجاد(ع) اصفهان در مقاطع سنی خردسال و بزرگسال كه در آزمون‌های پايان دوره موفق به كسب حد نصاب نمره قبولی شدند، گواهينامه اعطا می‌شود.
وی اظهار كرد: اين گواهينامه‌ها در رشته‌های حفظ موضوعی قرآن به روش اشاره، حفظ ترتيبی و روخوانی و روانخوانی قرآن به روش اشاره اعطا می‌شود.
حسينی عنوان كرد: برترين‌ها در دوره‌های آموزش قرآن كه موفق به دريافت گواهينامه شده‌اند، می‌توانند برای شركت در دوره‌های بالاتر ثبت نام كنند و هريك از دوره‌های آموزشی به مدت سه ماه و حضوری برگزار می‌شود.
مدير جامعة‌القرآن امام سجاد(ع) اصفهان خاطرنشان كرد: همچنين قرآن‌آموزان برای شركت در دوره‌های جديد بايد در آزمون تعيين سطح شركت كنند و كلاس‌های آموزشی در اين مركز قرآنی در روزهای زوج و فرد برگزار می‌شود.