صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۵۷۶۱۳
تاریخ انتشار : ۱۶ تير ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۸

آخرين روزهای ماه شعبان است و هنگام غبارروبی مساجد و آماده‌سازی برای ماه مبارك رمضان، ماه ضيافت‌الله و مهمانی خدا است.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، غبارروبی مساجد سنتی است كه در دهه آخر شعبان انجام می‌گيرد، در اين آئين، فرش‌ها را تطهير و شستشو می‌دهند و با عطر و گلاب مساجد را برای عبادت و ضيافت آماده می‌سازند.
مردم قشم با نزديك شدن حلول ماه مبارك رمضان هر ساله به استقبال ماه خير و بركت می‌روند و امسال هم مساجد شهر قشم با نزديكی ماه نزول قرآن با عطر گلاب شستشو می‌شود.
حضور جوانان و نوجوانان در اين مراسم معنوی حال و هوای ديگری را به اين سنت حسنه داده است. حضور قلوب پاك با پاكی مسجد دل‌ها را به سوی خود می‌كشاند كه امسال هم نوای يارب يارب شب‌های قدر را بشنويم.
مردم قشم ندای يارب را شنيده‌اند و خانه معبود را عطرافشانی می‌كنند كه دلتنگی يك سال دوری از ماه خدا را جبران كنند و دوباره با ماه ضيافت همسفره شوند. مردم قشم ديده به آسمان دارند كه نشانه رمضان را ببينند و در ماه رحمت و غفران ندای الهی العفو را سر دهند.
مردم قشم منتظر رمضانند، منتظر ميراث رمضان و منتظر حجت رمضان امام زمان(عج)، جوانان و نوجوانان قشمی با هر شست‌وشوی خانه خدای فرج منتظر را می‌خواهند به اميد ظهور.