صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۶۱۷۸۴
تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۷

گروه اجتماعی: رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان لردگان از ثبت چهار وقف جديد از ابتدای سال‌ جاری تاكنون در اين شهرستان خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمين نورالدين ضيايی، رئيس اوقاف و امور خيريه شهرستان لردگان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، از ثبت چهار وقف جديد از ابتدای سال‌ جاری تاكنون در اين شهرستان خبر داد.
وی به ضرورت نهادينه‌شدن فرهنگ وقف در جامعه اشاره و اظهار كرد: چنانچه اين فريضه الهی در جامعه نهادينه و در مسير مطلوب هدايت شود بسياری از مشكلات اجتماعی رفع خواهد شد.
حجت‌الاسلام ضيايی همچنين به وجود 149 امامزاده و بقاع متبركه در اين شهرستان اشاره و خاطرنشان كرد: اين شهرستان به دليل برخورداری از موقعيت جغرافيايی و آب و هوای مناسب همواره پذيرای گردشگران است.
وی از اجرای طرح ضيافت الهی در ماه مبارك رمضان در اين شهرستان خبر داد و گفت: در اين طرح كه از ابتدای ماه مبارك رمضان در پنج امامزاده اين شهرستان آغاز شده است 820 نفر شركت كرده‌‌اند.