صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۶۲۳۴۴
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۵

گروه بين‌الملل: 600 نسخه قرآن چاپ‌شده از روی قرآن منسوب به امام علی(ع) از طريق سفارت تركيه در «صنعاء» به مركز ملی اسناد يمن تحويل داده شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) به نقل از روزنامه «اليوم السابع» چاپ مصر، سفارت تركيه در صنعاء با صدور بيانيه‌ای اعلام كرد: مركز ملی اسناد يمن قرآن‌هايی را كه در مسجد جامع «صنعاء» نگهداری می‌شد و در سال 2011 ميلادی به تركيه منتقل شد را تحويل گرفته است.
در اين بيانيه آمده است: اين قرآن‌ها در مركز تحقيقات تاريخ، هنرها و فرهنگ اسلامی وابسته به سازمان همكاری اسلامی (ارسيكا) در شهر «استانبول» تركيه و در راستای توافقنامه همكاری مشترك اين مركز با مركز ملی اسناد يمن چاپ شده‌ است.
سفارت تركيه در صنعاء تأكيد كرد: طياری آلتی قولاچ، از كارشناسان تركيه به چاپ اين قرآن‌ها طبق قرآن منسوب به امام علی(ع) اقدام كرده و وی از كارشناسان ماهر و خبره در اين زمينه است.
بيانيه اين سفارتخانه همچنين حاكی است: طياری آلتی قولاچ همچنين مقاله علمی مفصلی درباره چاپ اين قرآن‌ها نوشته و در آن نحوه تحقيق و پژوهش درباره قرآن منسوب به امام علی(ع) و آماده‌كردن اين قرآن برای چاپ از روی آن را تبيين كرده است.
سفارت تركيه در صنعاء در پايان آمادگی خود را برای تكرار اين گونه اقدامات و گسترش همكاری در زمينه اجرای طرح‌های مشابه در يمن اعلام كرد.