صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۶۹۳۵۲
تاریخ انتشار : ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲

گروه سياسی: نماينده ولی‌ فقيه در لرستان و امام جمعه خرم‌آباد و استاندار لرستان روز چهارشنبه، نهم مردادماه با صدور بيانيه‌ای مردم استان را به شركت در راهپيمايی روز جهانی قدس دعوت كردند.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، در اين بيانيه مشترك حجت‌الاسلام و المسلمين سيداحمد ميرعمادی و حبيب الله دهمرده آمده است: روز قدس از يادگاران ماندگار بنيانگذار عظيم‌الشان و دورانديش انقلاب اسلامی و روز تحقق اراده ملت اسلام در حمايت از روز قدس شريف و ملت مظلوم فلسطين است.
اين بيانيه می‌افزايد: ملتی كه به‌واسطه زياده‌خواهی و جاه‌طلبی‌های امپرياليسم جهانی و اعمال ضد انسانی و وحشيانه استكبار در چنبره رژيم غاصب و جعلی صهيونيستی گرفتار آمده و تنها با نيروی ايمان و اتكال به خداوند متعال با دستی تهی به مبارزات شهادت طلبانه خود ادامه می‌دهد.
در اين بيانيه با اشاره به اينكه روز قدس مظهر يگانگی و وحدت امت اسلام در حمايت از برادران و خواهران هم كيش و مسلمان و نماد آيه شريفه «انا امتكم امه واحده» است، اضافه می شود: بر اينكه امروز انتقاضه اين ملت قهرمان و مبارز خواب از چشم صهيونيسم و حاميان استكباری اش ربوده و می‌رود كه به پيروزی نهايی و محو اسرائيل غاصب منجر شود.
همچنين، در اين بيانيه نوشته شده است: اينجانبان از عموم امت روزه‌دار، خداجو و مؤمن لرستان دعوت می‌نماييم كه هم‌صدا و هم‌پای ديگر هموطنان و همگام با ساير ملل آزاده و حق‌طلب دنيا با لبيك به فرمان تاريخی بزرگ معمار انقلاب اسلامی حضرت امام خمينی(ره) و به تبعيت از منويات و فرامين رهبر انديشمند و فرزانه انقلاب حضرت آيت‌الله العظمی خامنه‌ای ندای حمايت و اعلام همبستگی خود را با ملت مظلوم فلسطين سر داده و مراتب انزجار و خشم خود را از اشغال بيت‌المقدس و قدس شريف توسط صهيونيسم و امپرياليسم غاصب به گوش جهانيان برسانند.