صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۷۱۷۵۰
تاریخ انتشار : ۱۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۰

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: آزمون پايانی كلاس‌های قرآن پايان مردادماه جاری در مؤسسه طلايه‌داران وحی يزد برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام سيدمحمدكاظم ميرجليلی، مديرمسئول مؤسسه طلايه‌داران وحی يزد در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌های آموزش قرآن از اول تيرماه در مؤسسه طلايه‌داران وحی يزد آغاز شده است و تا 30 مردادماه جاری ادامه می‌يابد.
وی با اشاره به كلاس‌های اين دوره تصريح كرد: اين كلاس‌ها در رشته‌های قرائت تخصصی، صوت و لحن و تجويد قرآن 3 جلسه در هفته برگزار می‌شود.
ميرجليلی اظهار كرد: از مربيان اين كلاس‌های آموزشی می‌توان به علی گندمی و سيدعليرضا ميرجليلی اشاره كرد كه مسئوليت برگزاری كلاس‌ها را برعهده دارند.
مديرمسئول مؤسسه طلايه‌داران وحی يزد در پايان خاطرنشان كرد: 31 مردادماه جاری آزمون‌های پايانی برگزار می‌شود و فراگيران با شركت در اين آزمون علاوه بر محك زدن آموزه‌های خود در صورت كسب نمره قبولی جواز حضور در سطوح بالاتر كلاس‌ها را كسب خواهند كرد.