صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۷۴۲۳۷
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۱

گروه اجتماعی: رئيس بنياد شهيد چهارمحال و بختياری از برگزاری یادواره 14 شهيد پردنجان در سالن سيدالشهداء(ع) اين شهر در روز شنبه، 26 مردادماه خبر داد.

علی اميری، رئيس بنياد شهيد چهارمحال و بختياری در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، اظهار كرد: يادواره 14 شهيد شهر پردنجان با حضور مسئولان، خانواده معظم شهداء، فرماندهان نظام و انتظامی و اقشار مختلف مردم، بسيجيان و رزمندگان برگزار می‌شود.
وی خاطرنشان كرد: اين مراسم معنوی روز شنبه، 26 مردادماه از ساعت 14:30 در سالن سيدالشهداء(ع) شهر پردنجان برگزار می‌شود.
اميری با اشاره به ضرورت تعميق فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه، برگزاری يادواره شهدا را از مؤثرترين راه‌های ترويج اين فرهنگ غنی در جامعه به‌ويژه میان نسل جوان عنوان كرد.
وی با اشاره به رشادت‌های غيورمردان ايران اسلامی در دوران هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان كرد: آنان به يقين رسالت خود را به انجام رسانده‌اند و اكنون برماست كه با تأسی از آنان در مسير آرمان‌های نظام حركت كنيم.
يادآور می‌شود، يادواره شهدای شهر پردنجان به‌همت حوزه مقاومت بسيج امام علی(ع) شهرستان فارسان برگزار می‌شود.