صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۷۹۳۵۶
تاریخ انتشار : ۰۲ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۹

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: توسط مؤسسه قرآنی فجرآفرين زاهدان يك دوره تربيت معلم تفسير و تدبر در قرآن به‌مدت يك هفته برگزار می‌‌شود.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با همكاری اداره‌كل فرهنگ و ارشاد اسلامی زاهدان و به‌همت مؤسسه فجرآفرين يك دوره تربيت معلم تفسير و تدبر در قرآن ويژه بانوان برگزار شده است.
دوره تربيت معلم تفسير و تدبر در قرآن از 26 مردادماه ساعت 7:30 آغاز شده است و به‌مدت يك هفته در محل مؤسسه قرآنی فجرآفرين زاهدان ادامه دارد.
همچنين يك دوره آموزش روخوانی و مفاهيم قرآن به‌مدت 23 جلسه آموزشی در مؤسسه فجرآفرين زاهدان برگزار شده است كه برای آموزش اين رشته از كتاب «روخوانی سطح 2» نوشته علی حبيبی استفاده می‌شود.
لازم به ذكر است كه به قرآن‌آموزانی كه موفق به كسب امتياز حدنصاب شده باشند، گواهی‌نامه قبولی اعطاء می‌شود و از آنان برای حضور در مراحل بالاتر آموزشی دعوت به‌عمل می‌آيد.
خبرنگار: حسينيه جعفری