صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۹۵۰۳۱
تاریخ انتشار : ۰۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۴

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طرح آموزش قرآن در مؤسسه امام هادی(ع) اصفهان آغاز شده است و تا پايان سال جاری ادامه می‌يابد.

احسان مؤمن‌زاده، مديرمسئول مؤسسه امام هادی(ع) اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، با اعلام اين خبر گفت: كلاس‌های حفظ قرآن ويژه آقايان از يكشنبه، 31 شهريورماه در مؤسسه امام هادی(ع) اصفهان آغاز شده است و تا پايان سال جاری ادامه می‌يابد.
وی در ادامه بيان كرد: ثبت نام شدگان در اين دوره‌های آموزشی 20 نفر هستند كه 3 جلسه در هفته در كلاس‌های اين دوره حضور خواهند يافت.
مؤمن‌زاده تصريح كرد: از ديگر برنامه‌های آموزشی اين مركز می‌توان به اين مركز قرآنی می‌توان به كلاس‌های مهد كودك قرآنی اشاره كرد كه با حضور 20 خردسال در اين مؤسسه آغاز شده است و تا پايان سال جاری نيز ادامه می‌يابد.
مديرمسئول مؤسسه امام هادی(ع) اصفهان در پايان خاطرنشان كرد: در اين كلاس‌ها فراگيران با سور كوتاه قرآن، نقاشی، شعر، قصه و ... با محوريت قرآن آشنا شده و به حفظ سور كوتاه قرآن خواهند پرداخت.