صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۵۹۹۶۷۵
تاریخ انتشار : ۱۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۲۵

گروه انديشه: رابط مدارس صدرای چهارمحال و بختياری با اشاره به نقش مدارس صدرا در تقويت بنيه دينی دانشآموزان، از جذب 103دانش آموز در چهار دبيرستان علوم ومعارف اسلامی صدرای چهارمحال و بختياری در سال تحصيلی جديد خبر داد.

جوانبخت خدادادی، رابط مدارس صدرای چهارمحال و بختياری در گفت و گو با خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) شعبه چهارمحال و بختياری، از جذب 103دانش آموز در چهار دبيرستان علوم ومعارف اسلامی صدرای چهارمحال و بختياری در سال تحصيلی جديد خبر داد.
وی اظهاركرد: در سال تحصيلی 93-92 در پايه اول 30 نفر در دبيرستان پسرانه فارسان، 23 نفر در دبيرستان دخترانه فارسان، 24 نفر در دبيرستان پسرانه بروجن و 26 نفر در دبيرستان دخترانه بروجن مشغول تحصيل هستند.
خدادادی افزود: هم اكنون 270 نفر دانش آموز در رشته علوم و معارف اسلامی در چهار دبيرستان در شهرستان های فارسان و بروجن تحصيل می كنند.
به گفته وی، از اين تعداد 54 نفر در در سه پايه در دبيرستان پسرانه فارسان، 68 نفر در دبيرستان دخترانه فارسان، 71 نفر در دبيرستان پسرانه بروجن و 77 نفر در دبيرستان دخترانه بروجن به فراگيری دروس معارف اسلامی مشغول هستند.
يادآور می شود، چهار باب دبيرستان صدرای چهارمحال و بختياری از سال 1385 در اين استان فعاليت می كنند.