صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۰۲۱۷۳
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۰

گروه بين‌الملل: بعد از گذشت 3 ماه از آغاز كمپين اسلامی كه با هدف رفع ممنوعيت حجاب در مدارس دولتی نيجريه از سوی جمعيت همكارهای مسلمانان در جنوب اين كشور راه اندازی شد، دولت جنوب نيجريه اقدام به صدور مجوز استفاده از حجاب در مدارس دولتی كرد.

به گزارش خبرگزاری بين المللی قرآن(ايكنا) به نقل از پايگاه وطن، جمعيت همكاری های اسلامی به همراه ساير سازمان ها، جمعيت ها، شخصيت های اسلامی و ملی با استفاده از برگزاری سمينارها، كنفرانس ها، اعمال فشار عليه دولت و تظاهرات مسالمت آميز توانستد دولت را وادار به رفع ممنوعيت از استفاده از حجاب در مدارس كنند.
قرار مذكور روز دوشنبه از سوی دولت صادر شد، روز سه شنبه به اطلاع همگان رسيد و روز چهارشنبه، 18 مهرماه، وارد مرحله اجرايی شد.
بسياری از گروه های مسيحی و كليساها اعلام كردند كه اجازه اجرا كردن اين قرار را نخواهند داد؛ اما مسئولين امنيتی با چنين تهديدی به شدت برخورد كرده و به آنان اعلام نمودند كه دولت نيجريه اين قرار را صادر كرده و در تمام مدارس حتی در مدارسی كه زير نظر كليسا ادراه می شوند، اجرا خواهد شد.
جمعيت همكاری های اسلامی از تمام مسلمانان جنوب خواست تا بعد از برپايی نماز جمعه امروز، 19 مهرماه، اقدام به برگزاری تظاهرات مسالمت آميزی كنند و به واسطه آن قرار دولت در مورد رفع ممنوعيت از حجاب را تاييد نمايند.