صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۰۳۷۱۶
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۱۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: به‌همت مؤسسه رضوان پاوه، محافل انس با قرآن در مناسبت‌های مذهبی در سطح مساجد و حسينيه‌های اين شهرستان برگزار می‌شود.

امينه حسين‌زاده، مديرمسئول مؤسسه رضوان پاوه در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن (ايكنا)، در رابطه با برگزاری اين مراسم معنوی، گفت: به‌همت مؤسسه رضوان پاوه، محافل انس با قرآن در مناسبت‌های مذهبی با حضور گسترده بانوان قرآن‌آموز در سطح مساجد و حسينيه‌های اين شهرستان برگزار می‌شود.
وی اظهار كرد: اين مراسم همراه با برنامه قرائت قرآن، همخوانی، قرائت ادعيه و زيارات و سخنرانی است و شركت‌كنندگان در اين مراسم معنوی علاوه بر قرائت قرآن با درك معنا و مفهوم آيات قرآن آشنا می‌شوند.
حسين‌زاده عنوان كرد: برگزاری جلسات پرسش و پاسخ دينی نيز در دستور كار اين مؤسسه قرآنی قرار دارد و شركت‌كنندگان در اين جلسات می‌توانند در رابطه با مسائل دينی، فرهنگی و اجتماعی به بحث و گفت‌وگو بپردازند.
مديرمسئول مؤسسه رضوان پاوه خاطرنشان كرد: از جمله دوره‌های آموزش قرآن در اين مؤسسه، می‌توان به برگزاری كلاس‌های آموزش روخوانی و روانخوانی، حفظ، ترجمه و مفاهيم و تجويد قرآن اشاره كرد.