صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۰۸۰۵۵
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۵

گروه هنر: به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان جاسك، به مناسبت ايام دهه ولايت«شب شعر غدير» در سالن اداره ارشاد با حضور شاعران و علاقمندان به شعر و ادب در شهرستان جاسك برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه هرمزگان نمايندگی جاسك، عبدالرحمن لشكری زاده، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جاسك شب گذشته دوم آبانماه در اين مراسم ضمن تبريك دهه ولايت گفت: عيد غدير ارزشمندترين و والاترين عيد اسلامى ‏است.
وی با اشاره به اينكه عيد غدير، عيد ولايت است، افزود: شاعران جاسكی همواره با اشعار خود در تمامی زمينه ها ثابت كرده اند كه پيرو ولايت هستند و به عنوان هنرمندان اين كشور، مدافع راستين ولايت خواهند بود و از هيچ كوششی در اين زمينه دريغ نخواهند كرد و فرهنگ شعر ولايی كه برگرفته از غدير است را گسترش خواهند داد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی جاسك افزود: با استفاده از ادبيات و هنر می توان فرهنگی را به نسل بعد منتقل كرد كه اين مسئله اهميت شعر و كار شاعران را نشان می دهد.
وی با بيان اينكه شعر زبان گويای يك جامعه است، خاطرنشان كرد: شاعران با كلام و با قلم خود می توانند آثار پرمخاطبی را خلق كنند كه بيانگر دغدغه های مردم يك جامعه باشد.
گفتنی است در اين مراسم، شاعران جاسكی با اشعار معنوی خود به وصف غدير پرداختند.