صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۳۲۵۱
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۱۴
مرادی:

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: استانداری با تمام توان در خدمت شورای گسترش فعالیت‌های قرآنی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از چهارمحال و بختیاری، خدابخش مرادی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری نهم آذرماه در نخستین نشست تدوین دستورالعمل شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی چهارمحال و بختیاری که با حضور نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، بر لزوم تلاش باورمندانه و مدیریت جهادی در راستای پیگیری و رفع مسائل این شورا تأکید کرد.

وی اعلام کرد: مجموعه استانداری برای ایجاد زیرساخت‌های لازم، تأمین اعتبارات و زمینه‌سازی برای فعالیت‎های این حوزه مؤثر با تمام توان در خدمت این شورا است.

مرادی با اشاره به اهمیت مرحله‌بندی برای رسیدن به مطلوب در هر زمینه‌ای، ترسیم وضع موجود فعالیت‌های قرآنی را گام اول برای تحقق این مهم دانست.

وی همچنین، ایجاد زمینه همکاری برای هماهنگی و هم‌افزایی فعالیت‌های دستگاه‌های فرهنگی استان را ضروری عنوان و اظهار کرد: وضع موجود این دستگاه‌ها باید بررسی و هم پوشانی فعالیت آنان در زمینه‌های قرآنی مشخص شود تا نقاط قوت تقویت و از فضاها و ظرفیت‌های موجود به نحو مطلوب استفاده شود.

مرادی پراکندگی فعالیت‎های قرآنی در دستگاه‌های دولتی را یادآور شد و گفت: چنانچه یک مدل برای دستگاه‌های اجرایی استان تعریف و براساس آن آموزش‌ها صورت گیرد، کارگزاران نظام نیز به‌صورت ادواری می توانند به گونه‌ای مطلوب‌تر در زمینه فعالیت‌های قرآنی اقدام کنند.

به گفته وی، در کنار دستگاه‌های دولتی، مؤسسات، انجمن‌ها و کانون‌هایی نیز در راستای توسعه فعالیت‎های قرآنی اقدامات مؤثری انجام می‎دهند که می‎طلبد مسائل و مشکلات آنان بررسی شود تا هدایت، تقویت و حمایت از آنان نیز بهتر صورت گیرد.

معاون سیاسی، امنیتی استاندار همچنین، برلزوم تدوین برنامه‌هایی موثر در دانشگاه‌ها برای توسعه آموزش قرآن تأکید و ترسیم نقشه راه و در نهایت ارزیابی اقدامات صورت گرفته را لازمه تحقق این مهم دانست.