صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۳۵۱۰
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۴
شهردار منطقه ۹:

کانون خبرنگاران نبا/ محمد عمرانی: شهردار منطقه ۹ در مراسم بزرگداشت آیت‌الله مهدوی‌کنی در مسجد حضرت فاطمه الزهراء(س) بیان کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره علما و بزرگان دینی ضروری است و نباید آثار ارزشمند آنان به دست فراموشی سپرده شود.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، شهردار منطقه ۹ در جریان برگزاری مراسم بزرگداشت آیت‌الله مهدوی کنی در مسجد حضرت فاطمه الزهراء(س) محله استاد معین تاکید کرد: زنده نگه داشتن یاد و خاطره علما و بزرگان دینی ضروری است و نباید آثار ارزشمند آنان به دست فراموشی سپرده شود.

سیدعلیرضا حسینی با حضور در این مراسم زنده نگه داشتن یاد و خاطره علما و بزرگان این مرز و بوم و حفظ آثار آنان را لازم و ضروری برشمرد و گفت: نسل‌های بعدی می‌توانند از بیانات و آثار این بزرگان به‌راحتی استفاده کنند.