صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۳۶۰۲
تاریخ انتشار : ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۴

گروه حوزه‌های علمیه: مراسم تکریم و معارفه حجت‌الاسلام نجف لک‌زایی، به عنوان رئیس جدید پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) مراسم تکریم و معارفه رئیس جدید پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی با حضور اعضای هیئت علمی، محققان، کارمندان و مسئولان پژوهشگاه و دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.

در این مراسم از زحمات و تلاش‌های حجت‌الاسلام والمسلمین حسین توسلی رئیس اسبق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی تقدیر و تشکر به عمل آمد و حجت‌الاسلام والمسلمین نجف لکزایی به عنوان رئیس جدید پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی معرفی شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نجف لک‌زایی (متولد ۱۳۴۸ در سیستان) پژوهشگر علوم دینی و سیاسی، دارای دکتری علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق، دارای تحصیلات حوزوی تا سطح اجتهاد و دانشیار گروه علوم سیاسی دانشگاه باقرالعلوم است.

وی سمت‌های دیگری مانند معاون فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) و رئیس پژوهشکده علوم و اندیشه سیاسی را نیز برعهده داشته است.