صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۱۸۹۶۵
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰:۴۵

گروه بین‌الملل: در پی وقوع یک گروگانگیری در شهر سیدنی استرالیا و نشانه رفتن انگشت اتهام به سمت مسلمانان، مردم استرالیا کمپینی را در حمایت از این اقلیت دینی راه‌اندازی کردند.



به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «ABC»، هشتگی با عنوان «همراهیت می‌کنم» (#illridewithyou) دیروز در شبکه اجتماعی توئیتر ایجاد شد و مردم استرالیا شروع به اعلام حمایت خود از مسلمانان کردند.
از صبح دیروز که این هشتگ جدید در توئیتر ایجاد شد، صدها توئیت در دقیقه در حمایت از مسلمانان منتشر می‌شود.
این هشتگ در پی آن ایجاد شد که یک کاربر فیسبوک پس از آنکه متوجه ترس یک بانوی محجبه در مترو شد، وی را تا مقصدش همراهی کرد و دیگر کاربران را به این عمل دعوت کرد.
کاربر دیگری نیز در توئیتر نوشت: «اگر حجاب داری و احساس امنیت نمی‌کنی که سوار اتوبوس شوی من همراهیت می‌کنم.»
این هشتگ در حال حاضر به دلیل استقبال بالای کاربران به یکی از مهم‌ترین موضوعات در توئیتر تبدیل شده است.