صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۳۶۱۴۳
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۵
از سوی حوزه هنری کودک و نوجوان؛

گروه هنر: حوزه هنری کودک و نوجوان با اعلام فراخوانی، طراحی‌های برگزیده شخصیت دختر جوان ایرانی را خریداری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی حوزه هنری کودک و نوجوان، لیلا نیرومند، دبیر فراخوان، با اعلام این خبر افزود: از کلیه طراحان کاراکتر، تصویرگران، مجسمه‌سازان و ... که در زمینه طراحی شخصیت دختران ایرانی طبع‌آزمایی کرده‌اند، دعوت می‌شود با شرکت در این فراخوان، آثار خویش را به دبیرخانه طرح ارسال کنند.
وی گفت: ویژگی شخصیت مورد نظر، یک دختر بالغ ایرانی در محدوده سنی 16 تا 22 سال با فیزیک و ظاهری ایرانی است که قابلیت استفاده در پویانمایی‌های سه‌بعدی و ساخت عروسک را داشته باشد؛ همچنین برای اطمینان طراحان محترم از حفظ مالکیت معنوی آنان، امکان صدور گواهی کتبی دبیرخانه مبنی بر دریافت و ثبت هر شخصیت پیش‌بینی شده است.
نیرومند اضافه کرد: هر کاراکتر باید در زمینه‌ای ساده و در قالب یک فایل (ترجیحاً با فرمت Jpeg) و با حجم کمتر از یک مگابایت به همراه پیشینه هنری مختصری از طراح آن، به نشانی رایانامه info@hhkoodak.ir ارسال شود که مهلت ارسال آثار نیز 26 دی ماه سال جاری است.
وی در پایان گفت: براساس این فراخوان، حوزه هنری کودک و نوجوان پس از بررسی شخصیت‌های دریافت‌شده، آثار برگزیده را خریداری خواهد کرد و همچنین اطلاعات بیشتر در پایگاه خبری حوزه هنری کودک و نوجوان به نشانی www.hhkoodak.ir قابل دسترسی است.