صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۵۸۸۹۲
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۵۶

گروه فعالیت‌های قرآنی: ابتهال‌خوان برجسته سوریه و مدعو پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان در شبکه رادیویی قرآن حضور یافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) در آستانه برگزاری پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان که از 11 تا 14 دی‌ماه در سالن همایش‌های بین‌المللی برج میلاد تهران برگزار می‌شود، «شیخ محمد عارف العسلی» مبتهل‌خوان کشور سوریه، امروز، 10 دی‌ماه در شبکه رادیویی قرآن حاضر شد و از استودیوهای پخش این شبکه رادیویی بازدید کرد.

مبتهل‌خوان کشور سوریه که مدعو پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان است در جلسه مشترکی با حضور محمدحسین محمدزاده، مدیر رادیو قرآن و مدیران گروه‌های مختلف این شبکه رادیویی نیز حضور داشت.
شیخ محمد عارف العسلی طی حضور در ساختمان پخش رادیو قرآن در برنامه ویژه اذان‌گاهی رادیو قرآن با عنوان «آرام جان» که هر روز قبل از اذان ظهر و عصر از رادیو قرآن پخش می‌شود نیز حاضر شد و ضمن گفت‌‌وگو با مجری برنامه درباره فعالیت‌های قرآنی خود در کشور سوریه به ابتهال‌خوانی در مدح پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) پرداخت و ابتهال مشهور «حب‌ الحسین(ع)» را نیز به مناسبت شهادت امام حسن عسکری(ع) قرائت کرد.
بنابراین گزارش، روز گذشته، 9 دی‌ماه همزمان با برگزاری یادواره سوره‌های سرخ در مصلای امام خمینی(ره)، استاد عبدالوهاب از قاریان مصری نیز در غرفه رادیو قرآن که در حاشیه این یادواره به منظور پخش زنده مراسم برپا شده بود، حاضر شد و به ابتهال‌خوانی پرداخت و این ابتهال‌خوانی نیز از شبکه رادیویی قرآن پخش شد.