صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۵۹۹۲۸
تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۵
با حضور دبیر مسابقات انجام می‌شود؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان فردا در برنامه «صبح و امید» شبکه قرآن و معارف سیما تشریح می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) برنامه زنده «صبح و امید» شبکه قرآن و معارف سیما که روزهای شنبه تا پنجشنبه هر هفته از ساعت 8 تا 9 به روی آنتن این شبکه تلویزیونی می‌رود پنجشنبه، 11 دی‌ماه، میزبان دبیر پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان خواهد بود.
در این برنامه تلویزیونی، حمید صابرفرزام دبیر پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان و رئیس سازمان فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان کشور حضور خواهد داشت و به تشریح برنامه‌های این دوره از مسابقات می‌پردازد.
این برنامه به مدت 20 دقیقه خواهد بود تا گزارش کاملی از چهار روز برگزاری این رقابت‌ها به مخاطبان شبکه قرآن و معارف سیما ارائه کند.

یادآور می‌شود، برنامه تلویزیونی صبح و امید، کاری از گروه مستند و اجتماعی شبکه قرآن و معارف سیما است که به تهیه‌کنندگی پرویز امیری و سیدافضل میرلوحی از این شبکه تلویزیونی پخش می‌شود.