صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۶۴۱۹۵
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۴
جانشین قرارگاه خاتم‌الاوصیاء سپاه پاسداران:

کانون خبرنگاران نبا/ فرزاد رشتی: سردار ابراهیم‌‌پور گفت: امروز نیروهای مسلح ما از توان دفاعی، تکنیکی و تاکتیکی بالایی برخوردار هستند و چنان به اوج قدرت رسیده‌اند که هیچ حرکت دشمن از چشم آنان پنهان نیست و تمام برنامه‌های دشمنان را زیر نظر دارند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، سردار ابراهیم‌پور، جانشین قرارگاه خاتم‌الاوصیاء سپاه پاسداران در نشست فرماندهان نیروهای مسلح تربت جام که در حسینیه تیپ ۳۸ زرهی این شهرستان برگزار شد، گفت: مردم ایران اسلامی به ولایت فقیه اعتقاد راسخ دارند و همیشه گوش به فرمان فرماندهی کل قوا هستند.

وی افزود: نیروهای نظامی و انتظامی ما همیشه دارای وحدت خوبی بوده‌اند و اثبات این را می‌توان در پیروزی‌های عملیات‌های مشترک در هشت سال دفاع مقدس دید که چگونه قدرتمندانه و با افتخار برادران ارتش، نیروی انتظامی و بسیج در کنار یکدیگر با فرماندهی واحد باعث افتخار ایران اسلامی شدند.

ابراهیم‌پور اظهار کرد: رشادت‌های بچه‌های ما دشمن را از جنگ فیزیکی ناامید کرد و الان تاکتیک خود را عوض کردند؛ اکنون دشمن از طریق جنگ نرم و فرهنگی وارد عرصه شده است و از طریق گوشی‌های همراه، اینترنت و ماهواره به راحتی وارد خانواده‌ها و به‌ویژه نسل جوان شده است که این نیاز به همت همگانی دارد.

جانشین قرارگاه خاتم‌الاوصیاء سپاه پاسداران تربت جام با اشاره به آگاهی و ایمان مردم ایران، گفت: خوشبختانه مردم ما به درجه‌ای از بصیرت و شناخت رسیده‌اند که اگر از هر طریقی دشمن رسوخ کند یا فتنه‌ای بخواهد به پا کند مردم هوشمندانه آن را در نطفه خفه خواهند کرد.

وی با تشریح قدرت نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران و جایگاه آن در جهان، عنوان کرد: به حول قوه الهی و فرماندهی معظم کل قوا امروز نیروهای مسلح ما از توان دفاعی و تکنیکی و تاکتیکی بالایی برخوردار هستند و چنان به اوج قدرت رسیده‌اند که هیچ حرکت دشمن از چشم آنان پنهان نیست و تمام برنامه‌های دشمنان را زیر نظر دارند.

ابراهیم‌پور بیان کرد: عصاره لشکر شیطان و ابلیس صهیونیسم، در پی منزوی کردن مکاتب الهی اسلام ناب محمد(ص) است، اما امروز طبل رسوایی و انزوای استکبار جهانی به صدا در آمده است.

همچنین در ابتدای این محفل بصیرتی امیر سلیمانی، فرمانده تیپ ۳۸ زرهی تربت جام گفت: امروز نیروهای مسلح  شهرستان در کنار توان رزمی از آمادگی بالایی در مسائل عقیدتی و بصرتی برخوردار هستند و گوش به فرمان مقتدای خود امام خامنه ای(مدظله‌العالی) تا پای جان ایستاده‌اند.