صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۶۷۲۹۴
تاریخ انتشار : ۱۲ دی ۱۳۹۳ - ۱۰:۱۸

کانون خبرنگاران نبأ/ علی‌اکبر ملکی: با تأیید شورای سیاست‌گذاری ائمه‌جمعه استان خراسان رضوی، حجت‌الاسلام محمدصاحبی به عنوان امام‌جمعه شهرستان کلات‌نادر تعیین شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام محمدصاحبی به عنوان امام‌جمعه شهرستان کلات‌نادر معرفی شد.

مراسم استقبال و معارفه امام جمعه و نماینده ولی‌فقیه در مسجد‌جامع این شهرستان با حضور مسئولان و مردم برگزار شد.

حجت‌الاسلام صاحبی در گفتگویی با خبرنگار کانون نبأ ضمن تقدیر و تشکر از مردم ولایت‌مدار شهرستان خوشاب اظهار کرد: نظر من بر این بود که نماز‌جمعه این هفته در بین مردم شهرستان خوشاب باشم و از همه تقدیر و تشکر و خداحافظی کنم ولی نظر مسئولان شورای سیاست‌گذاری این‌گونه نبود و خواستار اقامه نماز در محل جدید شدند.

وی یادآور شد: بعد از اقامه نماز در شهرستان جدید به سلطان‌آباد بر‌می‌گردم و تا آخرهفته دراین شهرستان خدمت خواهم کرد.

صاحبی با بیان اینکه هنوز امام‌جمعه جدید شهرستان خوشاب معرفی نشده است بیان کرد: ما هرجا باشیم، خواستار حفظ پایگاه نماز جمعه در سراسر کشور و سرباز ولایت‌فقیه هستیم.

وی اظهار کرد: مردم منتظرند هرچه زودتر برکات سفر هیئت دولت به منطقه را ببینند، مسئولان بیشتر از گذشته باید در زدودن محرومیت از منطقه تلاش کنند.

به گزارش خبرنگار کانون نبأ، حجت‌الاسلام والمسلمین امجدی زاده‌، جوان‌ترین امام‌جمعه کشور، شهریورماه سال‌جاری در پی کسالت شدید به مرخصی شش‌ماهه رفت و از مردم شهرستان کلات‌نادر خداحافظی کرد. آخرین نماز‌جمعه در این شهرستان 11 مهر برگزار شد.