صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۷۰۵۶۴
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۴
قاری عراقی در گفت‌وگو با ایکنا:

گروه بین‌الملل:نماینده عراق در رشته قرائت پنجمین دوره مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان، وحدت پیروان مذاهب مختلف اسلامی تحت لوای قرآن را جوهره اساسی و اصلی مسابقات قرآن دانشجویان مسلمان و تمامی رقابت‌های بین‌المللی قرآنی دانست.

عبدالعلی محمد قاسم الصادقی، نماینده عراق در رشته قرائت پنجمین دوره مسابقات قرآنی دانشجویان مسلمان، در گفت‌وگو با ایکنا بیان این مطلب گفت: انتخاب شعار «قرآن، منادی محبت، وحدت و کرامت انسانی» مفهومی ارزشمند برای این دوره از مسابقات است و این شعار در بخش‌های مختلف این مسابقات نمود یافته است.
وی افزود: در دین مبین اسلام، قرآن کریم لوای واحدی برای مسلمانان از نژادها، قومیت‌ها و مذاهب مختلف است و شعار «لا إله إلّا الله»، «محمد رسول الله»، کتاب آسمانی قرآن و کعبه از اشتراکات مهم مذاهب اسلامی است که باعث وحدت و یکپارچگی میان امت اسلام می‌شود.
این قاری عراقی، قرآن کریم را مبنا و مبدأ همه علوم دانست و گفت: حضور دانشجویان مسلمان از رشته‌های مختلف در این مسابقات بیانگر تجلی بارز قرآن در تمامی رشته‌های علمی است و حضور پیروان مذاهب شیعه و سنی در این مسابقات نیز نمودی از شعار این دوره از رقابت‌ها با عنوان «قرآن منادی وحدت و کرامت انسانی» است.
وی در پایان سطح قاریان این دوره مسابقات را بسیار خوب ارزیابی کرد و به نمایندگی از جامعه قرآنی عراق از دست‌اندرکاران برگزاری این مسابقات تشکر و قدردانی کرد.