صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۸۳۱۳۹
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۸
هم‌زمان با سالروز میلاد پیامبر اکرم(ص)؛

کانون خبرنگاران نبأ/امیرمحسن سلطان احمدی: بیش از هزار و ۲۵۰ نفر از حافظان و قاریان جلسات قرآنی منطقه ۱۴ روزهای ۱۸ و ۱۹ دی‌ماه هم‌زمان با هفته وحدت و سالروز میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) در دومین دوره مسابقات قرآنی ویژه جلسات قرآنی شهر تهران به رقابت می‌پردازند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، مرضیه حاجی‌تقی، کارشناس قرآن و معارف اسلامی فرهنگسرای اخلاق گفت: پس از فراخوان دومین دوره مسابقات قرآنی ویژه جلسات قرآنی شهر تهران در سطح منطقه 14، در کمتر از 20 روز بیش از 1250 نفر از اعضای جلسات قرآن کریم محلات دارالمؤمنین تهران در این دوره از مسابقات ثبت نام کردند.

بنابر اعلام روابط عمومی فرهنگسرای اخلاق، وی برگزاری دومین دوره مسابقات قرآنی ویژه جلسات قرآن شهر تهران را تقویت و حمایت از جلسات قرآنی و تشکیل بانک اطلاعاتی به همراه مشخصات اساتید و قرآن‌آموزان عنوان کرد که شناسایی استعدادهای قرآنی و برنامه‌ریزی جهت استفاده از آنها را بدنبال خواهد داشت.

حاجی‌تقی در توضیح تعداد ثبت‌نام شدگان رشته‌های دومین دوره مسابقات قرآنی گفت: در رشته صحیح‌خوانی(قرائت ترتیل) سوره‌های انبیاء و مؤمنون که ویژه شاگردان در حال رشد جلسات قرآنی هستند تعداد 717 نفر از آقایان و بانوان در رده‌های سنی زیر16 و بالای 16 سال ثبت‌نام کرده‌اند و تعداد 318 نفر نیز در رشته قرائت تحقیق و بالاخره 222 نفر از ثبت‌نام شدگان نیز در رشته حفظ پنج جزء پیوسته قرآن کریم شرکت کرده‌اند .

به گفته کارشناس قرآن و معارف اسلامی منطقه چهارده، مسابقات مرحله مقدماتی جلسات قرآنی منطقه 14 و 15 روزهای پنج‌شنبه و جمعه، 18 و 19 دی‌ماه با حضور داوران اعزامی از فرهنگسرای قرآن در فرهنگسرای خاوران به رقابت می‌پردازند و البته ساعت حضورشان از طریق پیامک به متقاضیان اطلاع‌رسانی خواهد شد.


حاجی‌تقی گفت: به برگزیدگان مرحله مقدماتی مسابقات قرآنی شهر تهران طی مراسمی هدایایی اعطا می‌شود و نفرات برتر به فرهنگسرای قرآن معرفی شده تا در مرحله نهایی دومین دوره مسابقات قرآنی ویژه جلسات قرآنی شهر تهران که روزهای 2 و3 بهمن‌ماه سال‌جاری برگزار می‌شود با برگزیدگان سایرمناطق شهر تهران به رقابت بپردازند.