صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۹۰۸۴۱
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۵

گروه فضای مجازی: مسئول بسیج فرهنگیان خراسان جنوبی از برگزاری دوره آموزشی وبلاگ‌نویسی بسیج فرهنگیان استان خبر داد و گفت: در این دوره سرفصل‌های مهمی از جمله امنیت در فضای سایبری، آشنایی با جنگ نرم و راه‌های مقابله با آن و وبلاگ‌نویسی آموزش داده می‌شود.


حسین قاسمی‌پناه، مسئول بسیج فرهنگیان خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، گفت: در راستای عمل به فرمایش رهبر فرزانه انقلاب در مورد راه‌اندازی پایگاه‌ها و وبلاگ‌های فعال به‌منظور مقابله با تهاجم دشمنان از طریق فضای مجازی و رسانه‌های جدید دوره آموزشی وبلاگ‌نویسی در استان برگزار می‌شود.



وی اظهار کرد: این دوره آموزشی ویژه مدیران وب‌سایت کانون‌ها، وبلاگ‌نویسان و سرگروه‌های حلقه‌های صالحین بسیج فرهنگیان استان به مدت دو روز در بیرجند برگزار می‌شود.



مسئول بسیج فرهنگیان خراسان جنوبی مدت زمان این دوره آموزشی را 12 ساعت بیان و اظهار کرد: 60 نفر از بسیجیان فعال حوزه فضای مجازی در این دوره شرکت می‌کنند.



قاسمی‌پناه با اشاره به اینکه در این دوره آموزشی شرکت‌کنندگان با قواعد وبلاگ‌نویسی و آسیب‌های فضای مجازی آشنا می‌شوند، عنوان کرد: فرصت خوبی برای وبلاگ‌نویسان ایجاد شده که با پرداختن به اصل دروغ‌پردازی رسانه‌های غربی در جهت مبارزه با فرهنگ استفاده از فضای مجازی در راستای آگاه‌سازی مردم تلاش کنند.



وی ادامه داد: در این دوره سرفصل‌های مهمی از جمله امنیت در فضای سایبری، آشنایی با جنگ نرم و راه‌های مقابله با آن و وبلاگ‌نویسی آموزش داده می‌شود.



مسئول بسیج فرهنگیان خراسان جنوبی متذکر شد: بسیجیان باحضور در شبکه‌های اجتماعی و تولید محتوا می‌توانند محتوای فرهنگی این فضا را افزایش دهند.