صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۶۹۴۱۲۵
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۹
حسینی بوشهری اظهار کرد:

گروه اجتماعی: مدیر حوزه‎های علمیه کشور هدایت طلاب و ایجاد بصیرت و زما‌ن‌شناسی را از مهمترین وظایف نسبت به طلاب خارجی دانست و گفت: حوزه علمیه همیشه اصول و منشوری را سرلوحه کار خود قرار می‌دهد که همه علمای ما نیز عامل به این اصول اخلاقی، رفتاری، فرهنگی و آموزشی بودند.

به گزارش خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‌الله سید‌هاشم حسینی‌بوشهری، مدیر حوزه‎های علمیه کشور شب گذشته، 20 دی در دومین جشن فارغ‌التحصیلان جامعه‌ آل‌البیت(ع) گفت: حضور طلاب از 100 کشور در جامعةالمصطفی(ص) نویدبخش پیام رسای اهل بیت(ع)‌ برای جهانیان است؛ این حضور قطعاً زمینه‌ساز ترویج معارف اهل بیت(ع) در سراسر جهان خواهد بود.
مدیر حوزه‌های علمیه کشور‌ افزود:حوزه‌های علمیه سه مسئولیت مهم در‌خصوص طلاب خارجی به‌عهده دارند‌؛ نخستین وظیفه ما آموزش حرام و حلال الهی، عمل به اخلاق الهی و مسئولیت‌پذیری به طلاب خارجی است.
وی گفت: هدایت این طلاب و ایجاد بصیرت و زمان‌شناسی از مهمترین وظایف ما نسبت به طلاب خارجی است؛ حوزه علمیه ما همیشه اصول و منشوری را سرلوحه کار خود قرار می‌دهد که همه علمای ما نیز عامل به این اصول اخلاقی، رفتاری، فرهنگی و آموزشی بودند.
آیت‌الله حسینی‌بوشهری اظهار کرد: الگو قرار دادن پیامبر اکرم(ص) در امور به‌خصوص در جمع مردم؛ تواضع، خداترسی و خداباوری و رفتار خدایی از ویژگی‌های طلاب حوزه‌های علمیه است.
وی گفت: این حوزه ثمراتی چون امام راحل، مقام معظم رهبری و مراجع عظام تقلید را به عرصه رسانده است؛ تربیت‌یافتگان مکتب حوزه ضمن عالم بودن و عامل بودن، بسیار مسئولیت‌پذیر هستند.
این استاد حوزه، با اشاره به وظیفه طلاب خارجی در ایران تصریح کرد: طلاب نباید در ایران وقت خود را تلف کنند زیرا باید از تک تک لحظات خود را صرف آموختن و به‌کار گرفتن علم و معارف اهل بیت(ع) در کشورهای خود کنند.
مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با ذکر این مطلب که طلاب‌ جامعةالمصطفی(ص) باید میدان‌دار علم و اخلاق شوند، گفت: علمی که در حوزه‌ها آموزش داده می‌شود، علم الهی است و نه علمی که امروز به‌وسیله آن ظلم و ستم می‌شود.
وی افزود: ائمه اطهار(ع)، به خصوص بزرگانی چون امام علی(ع) ما را همیشه به طلب علم سفارش کرده‌اند و قطعاً در این راه باید هم همت داشته باشیم و هم این مسیر را با درست انتخاب کنیم.
آیت‌الله حسینی بوشهری اظهار کرد: انتخاب استاد یکی از سنت‌های بسیار مهم در حوزه است که طلاب از این ظرفیت می‌توانند برای یافتن بهترین اساتید برای فهم بهتر مطالب استفاده کنند.