صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۰۶۳۳۴
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۳ - ۰۱:۲۶

کانون خبرنگاران نبأ/ فرزاد رشتی: به‌همت دبیرخانه جشنواره مردمی عمار در شهرستان تربت‌جام، فیلم‌های این جشنواره مردمی در مؤسسه پیشگری و بازتوانی اعتیاد «نویدی برای زندگی» اکران شد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، به همت دبیرخانه فیلم عمار در شهرستان تربت‌جام و با همکاری کانون بسیج هنرمندان این شهرستان فیلم‌های جشنواره مردمی عمار در مؤسسه پیشگری و بازتوانی اعتیاد «نویدی برای زندگی» در جمع مددجویان در حال بهبود و بهبود‌یافتگان و خانواده‌هایشان اکران شد.

این نشست که با اکران فیلم‌های داستانی و مستند اجتماعی در سالن اجتماعات مؤسسه شروع شد، مورد استقبال مددجویان قرار گرفت.

حمید رحیمی‌راد، مدیر مؤسسه پیشگیری و بازتوانی اعتیاد «نویدی برای زندگی فردا» به مددجویان بهبود‌یافته دوره‌های قبلی این مؤسسه و خانواده‌هایشان و مددجویان درحال بهبود، خیرمقدم گفت و از حضور آنان ابراز خشنودی کرد.

وی گفت: امروز خوشحالیم که پس از حدود سه سال فعالیت تحت نظارت اداره بهزیستی با همکاری شایسته ستاد مبارزه با مواد مخدر، اداره بهزیستی و معاونت اجتماعی نیروی انتظامی شهرستان تربت‌جام و دیگر ادارات، توانستیم تعداد زیادی از بیماران درگیر اعتیاد را به آغوش گرم خانواده‌هایشان بازگردانیم.

رحیمی‌راد ادامه داد: این مهم میسر نمی‌شد مگر با کمک خداوند متعال و خواست حقیقی و قلبی خود عزیزان و اعتماد و صبوری خانواده‌هایشان و ما هم به عنوان یک عضو کوچک و خدمتگزار در بخش درمان رسالت خود را به نحو مطلوب انجام رسانیم و توانستیم تعریف کاملی از شیوه درمان در این مرکز را برای مردم عزیزمان به ارمغان بیاوریم.

نظرات بینندگان
محب علی
|
|
۱۶:۰۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
احسنات بسیار کار جالبی بوده باید دیگر شهرها هم الگو برداری کنند
خدا توفیق دهد شما را