صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۲۸۱۳۲
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۷

گروه اجتماعی: تنگ‌نظری و وجود صفت پلید حسادت یکی از علل بروز اختلافات میان خانواده‌ها است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، وقتی انسان مهذب نشد و روح و روان خویش را از صفات پلید و زشت پاک نکرد، هر روز که بر عمر او افزوده می‌شود و مشکلاتش در اثر آلودگی روحی افزایش می‌یابد.

یکی از علل بروز اختلافات ‌بین خانواده‌ها تنگ‌نظری و وجود صفت پلید حسادت است که این خصلت باعث می‌شود که شخص نتواند فردی را برتر از خود ببیند و در نتیحجه حسادت موجب می‌شود فرد تهمت بزند، غیبت کند، دروغ بگوید و مرتکب ده‌ها گناه دیگر شود.

این صف ناپسند اخلاقی و صفاتی مانند تکبر و طمع موجب می‌شود که انسان نتواند با همسر و خانواده خود کنار بیاید، زیرا انسان  حسود، مغرور و حریص همه چیز را برای خودش می‌خواهد و دوست دارد همه ‌برابر او تسلیم شوند و به کسی اجازه اظهار نظر در مسائل مادی و معنوی را نمی‌دهد.

زیرا حسادت اجازه نمی‌‌دهد او دیگران را برتر ببیند و تکبر باعث می‌شود فرد خود را بالاتر از همه بداند و فرد حریص و حسود می‌خواهد همه‌چیز از آن او باشد و نمی‌خواهد دیگران از مادیات بهره‌ای داشته باشند.

مجموعه این صفات ناپسند و آلودگی‌های روانی و اخلاقی باعث نزاع و اختلاف بین افراد جامعه می‌گردد و این اخلاقات نیز در هر انسانی طبق مصالح الهی وجود دارد.