صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۳۴۳۸۱
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۶

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: مجمع مؤسسات قرآنی استان اصفهان به میزبانی مؤسسه نورالهدی تشکیل جلسه داد.

حسین خاکسارهرندی، مدیرعامل مؤسسات قرآنی- مردمی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب گفت: «مجمع مؤسسات قرآنی استان اصفهان» با حضور مدیران مؤسسات قرآنی استان اصفهان در مؤسسه نورالهدی برگزار شد.

وی تصریح کرد: این جلسات از سه سال قبل آغاز شده که به این وسیله مدیران قرآن بتوانند آخرین اخبار و فعالیت‌های خود را بازگو کرده و این جلسه به صورت ماهانه برگزارمی‌شود که شیوه کار اجرایی نبوده، بلکه جنبه مشورتی دارد.

خاکسارهرندی به مباحث مورد بررسی در این جلسه اشاره کرد و افزود: در ابتدای جلسه گزارشی از موسسه میزبان (موسسه قرآن و عترت‌الهدی) توسط سیدرضا رضوی، مدیرعامل موسسه مطرح شد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: مبحث دیگر درباره منبرهای قرآنی بود که مشخص شد این منبرها شکل قرآنی به خود بگیرد و دیگر مبحث درخواست تعیین بودجه از سوی نهادهای ذی‌ربط از طریق نمایندگان مجلس است که مورد بررسی قرار گرفت.

یادآوری می‌شود، بعد از ظهر 29 دی‌ماه «مجمع مؤسسات قرآنی استان اصفهان» در مؤسسه نورالهدی تشکیل جلسه داد.