صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۳۸۸۳۸
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۷

گروه اجتماعی: یکی از راه‌های جلوگیری از طلاق ارتقاء سطح فرهنگ دینی و ایمان مردم جامعه است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، انسان وقتی به یگانگی خداند سبحان و رسالت حضرت‌محمد(ص) شهادت دهد، مسلمان است اما وقتی دستورات اسلام را ضمن قبول داشتن باور کند و از ته دل بپذیرد و به او می‌گویند ایمان دارد.

لذا وقتی شخصی ایمان قلبی به خداوند و احکام نورانی اسلام داشت، طبیعی است که اخلاق و رفتارش با همسرش و اعضا خانواده‌اش فرق می‌کند به طوری که سعی می‌کند با آنان خوش برخورد باشد، به آن‌ها ظلم نکند، حقوقشان را رعایت نماید و نسبت به همسرش با محبت و علاقه برخورد نماید.

کسانی‌که از ایمان حقیقی برخوردار باشند از جهان مختلف در خانواده  بهتر از دیگران هستند و عشق و علاقه ‌بین خانواده چنین افرادی بیشتر حاکم است.

بنابر این مردم و مسئولان اگر بخواهند محبت و نشاط در نظام خانواده حاکم گردد و از نزاع، درگیری، اضطرای و طلاق در خانواده‌ها کاسته شود، تنها راهش ارتقاء سطح فرهنگ‌دینی و ایمان مردم است.

به جای آن‌که میلیاردها تومان خرج نیروی انتظامی، قوه‌قضائیه و مراکزی که وابسته به مراکز خانواده است بنمایید، بهتر است یک‌دهم آن بودجه‌ها را صرف آگاهی مردم از دین، قرآن و اهل‌بیت(ع) نمایید زیرا آثار کار فرهنگی، دائمی است و نفوذ زیادی در دل‌ها دارد اما کارهای قضائی و امثال آن با آن که لازم است مقطعی و صوری است.

در این راستا حضرت محمد(ص) می‌فرماید: هر چه ایمان انسان زیادتر شود محبت او نسبت به همسر و دخترش بیشتر می‌شود.