صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۴۰۰۱۹
تاریخ انتشار : ۰۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۳

گروه ادب: کتاب «آینده ادیان در روند جهانی‏ شدن» به قلم مهران رضایی و به کوشش مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کتاب «آینده ادیان در روند جهانی‏ شدن» به قلم مهران رضایی و به کوشش مؤسسه بوستان کتاب منتشر شد. این کتاب برای مخاطبان تخصصی تهیه شده است.
پرسش اصلی در این مجموعه این است که جهانی ‏شدن ارتباطات و مبادلات فرهنگی و به‌ویژه مبادلات دینی، چه تأثیری بر فعالیت نهادهای دینی و شیوه دینداری مؤمنین خواهد داشت؟ پرسش مزبور در قالب مسئله «جهانی شدن و سکولار شدن» و با آزمون دو نظریه بررسی شده است.
در ادامه این مطلب، نظریه بازار جهانی پیام دینی(نوبوتاکا) و نظریه انسان کنایی(ترنر) مورد بررسی قرار گرفته است. از طریق این دو نظریه، نشان داده شده که سکولار شدن در دنیای مدرن، نه به معنای کاهش اقبال به دین، بلکه به صورت کاهش اقتدار سنتی نهادهای دینی در فرآیند تبلیغ گسترش می‌‏یابد که این امر باید در برنامه‌‏ریزی نهادهای تبلیغی بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
کتاب «آینده ادیان در روند جهانی‏ شدن» به بهای ١١٠٠٠٠ ریال و در قطع رقعی منتشر شده است.