صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۵۷۷۶۰
تاریخ انتشار : ۰۴ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۹

گروه اقتصاد: صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری ایتام برکت، بزرگترین صندوق نیکوکاری بازار، مجوز خود را از سازمان بورس و اوراق بهادار دریافت کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بازار سرمایه، محسن رحمتی، با بیان این مطلب گفت: پس از انجام موفقیت‌آمیز پذیره‌نویسی این صندوق در ماه گذشته مبلغی حدود 22 میلیارد ریال پذیره‌نویسی شد که بیشترین مبلغ پذیره‌نویسی شده در صندوق‌های نیکوکاری تاکنون به شمار می‌رود. همچنین با مبالغی که توسط موسس یا پس از پذیره‌نویسی پرداخت شده این صندوق هم اکنون با سرمایه حدود 32 میلیارد ریال بزرگترین صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری بازار تحت مجوز سازمان بورس و اوراق بهادار است.

وی افزود: صندوق سرمایه‌گذاری نیکوکاری ایتام برکت با مدیریت کارگزاری تدبیرگران فردا و مدیریت اجرای موسسه بنیاد برکت با هدف حمایت از ایتام مناطق محروم و روستایی کشور در راستای اهداف توسعه­ای و محرومیت زدایی بنیاد برکت تاسیس شده است.

محسن رحمتی در مورد نحوه مشارکت سرمایه گذاران و نیکوکاران در این صندوق گفت: سرمایه گذاران و نیکوکاران می توانند با مراجعه به شعب کارگزاری تدبیرگران فردا یا تماس با شماره تماس 84076421 اقدام به مشارکت در این امر خداپسندانه کنند.

وی افزود: در صندوق‌های نیکوکاری اصل سرمایه در صندوق باقی مانده و مدیر صندوق با سرمایه‌گذاری‌های مناسب سود حاصل را در مقاطع معین در اختیار مدیر اجرای صندوق جهت مصرف در موضوع صندوق قرار می‌دهد. نحوه مشارکت نیکوکاران نیز می‌تواند از طریق اهدای اصل سرمایه به موضوع فعالیت یا فقط سود آن باشد که در روش دوم سرمایه‌گذار می‌تواند در هر زمان سرمایه خود را از صندوق باز پس گیرد.