صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۶۸۸۸۰
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۹

گروه سیاسی: مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان ضمن محکوم کردن اقدام اخیر روزنامه شارلی ابدو، این حرکت پلید را سبب بیدارتر شدن امت اسلامی دانست.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام زندوی، مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان روز گذشته، 6 بهمن در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به یمن پیروزی انقلاب اسلامی ایران به رهبری امام خمینی(ره) اسلام ناب در جهان جان تازه‌ای گرفت، اظهار کرد: دین و دینداری که تا قبل از انقلاب از سوی قدرت‌های جهانی، عامل عقب‌ماندگی و به‌عنوان افیون ملت‌ها مطرح شده بود به صحنه جامعه آمد و راه جدیدی را پیش پای بشر گشود.
وی افزود: دشمنان از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون، تلاش‌های فراوانی برای سرنگونی و یا مهار انقلاب انجام داده‌اند اما با هوشیاری حضرت امام‌(ره) و پس از آن مقام معظم رهبری و حضور هوشمندانه ملت ایران در صحنه‌های مختلف ناکام ماند. کم کم مسلمانان بیدار شدند و انقلاب اسلامی جاپای خود را در منطقه باز کرده و به پیش می‌رود.
حجت‌الاسلام زندوی ادامه داد: دشمنان انقلاب اسلامی از فراگیر شدن دین اسلام به وحشت افتادند چراکه به خوبی می دانند اگر اسلام با خلوصش به گوش جهانیان برسد گرایش به سمت این دین الهی هر روزافزون و افزون‌تر خواهد شد لذا برای جلوگیری از کابوس وحشتناکی که وجودشان را فرا گرفته است سعی می‌کنند به انحاء مختلف اسلام را بدنام نموده تا کسی رغبت برای پذیرش این دین الهی پیدا نکند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان همچنین افزود: یک روز احمقانی کج‌فهم بنام طالبان بعنوان مظهر دین و دین خواهی به بشر معرفی کردند و روزی دیگر جریان‌های خشونت‌طلب و ضدانسانی بنام القاعده را به‌عنوان مدافع دین به رخ جهانیان کشیدند و امروز هم جریان‌های تکفیری که بنام دین، انواع و اقسام جنایتها مرتکب می‌شوند اما غافل از اینکه این حرکت‌ها دیر یا زود نابود و اسلام چهره واقعی حود را به جهانیان نشان خواهد داد.
حجت‌الاسلام زندوی ابراز کرد: از سویی دیگر دشمن زخم خورده  و وحشت‌زده تلاش می‌کند چهره پیامبری که دین الهی را برای هدایت بشر به ارمغان آورده است در نزد جهانیان خدشه‌دار کرده  تا از این رهگذر اسلام را از نظرها بیندازد، اما غافل از اینکه این حرکت ها نه تنها خدشه ای بر ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) و دین جاودانه آن وارد نمی کند بلکه باعث زدودن بسیاری از غبارهایی می‌شود که پیرامون اسلام را فراگرفته است و انسان‌های تشنه حقیقت به مطالعه و تحقیق وامی دارد و آنان که آگاهانه در این راه گام برمی‌دارند به حقیقت دست خواهند یافت و همین امر سبب گسترش روزافزون اسلام در میان جهانیان خواهد شد و دشمنان بیش از پیش رسوا و سرخورده خواهند شد.
وی در پایان تصریح کرد: حرکت مذبوحانه و پلید روزنامه شارلی ابدو و دولتمردان فرانسوی و حامیان مستکبر آن، باعث می‌شود امت اسلامی بیدارتر و تنفرشان نسبت به استکبار و عوامل ان بیشتر و بیشتر گردد و از این رهگذر روز به روز بر اتحاد و انسجام آنها افزوده خواهد شد و جریان های وابسته مطرود و منفور واقع شود.