صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۷۸۸۱۳۱
تاریخ انتشار : ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۰
آخرین اخبار از بحرین؛

گروه بین‌الملل: علامه الغریفی، عالم سرشناس بحرینی، محاکمه شیخ علی سلمان، دبیرکل جمعیت الوفاق را محاکمه اراده و پایداری ملت بحرین توصیف کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه خبری شبکه العالم، علامه عبدالله الغریفی، در نامه سرگشاده‌ای به شیخ علی سلمان نوشت که وی به عنوان مبلغ میانه‌رو و متسامح شناخته می‌شود.

سایت جمعیت الوفاق به نقل از این علامه بحرینی نوشت: دولت بحرین، شیخ سلمان را به بهانه خدشه‌دار کردن امنیت کشور بازداشت کرد؛ درحالی‌که وی فقط از سیاست‌های اشتباه انتقاد و با خشونت، افراطی‌گری و درگیری‌های طایفه‌ای و مذهبی مبارزه کرد.

الغریفی تاکید کرد که جز گفت‌و‌گوی جدی، واقعی و صادقانه راه حلی برای بحران وجود ندارد و باید با توافق و همکاری، آینده‌ای امن و روشن برای بحرین فراهم شود.

وی آزادی همه زندانیان سیاسی را خواستار شد و بر ضرورت انسجام و همبستگی همه گروه‌ها به منظور ایجاد راه حلی برای نجات کشور از بحران جاری تاکید کرد.

الغریفی اظهار داشت: بحرین در انتظار بازگشت شیخ سلمان برای ایفای نقش خود در خدمت به این کشور و دفاع از حقوق بحرینی‌ها و همچنین بازگشت سیدجمیل کاظم، رئیس شورای الوفاق است که نقش بارزی در صحنه سیاسی و فعالیت‌های مسالمت‌آمیز داشت.

به گزارش پایگاه خبری شبکه العالم، هزاران تن از شهروندان بحرینی روز گذشته، 10 بهمن پس از اقامه نماز جمعه، در مناطق کرزکان، الدراز، البلاد القدیم، سند و ستره با برگزاری راهپیمایی به ادامه بازداشت و محاکمه شیخ علی سلمان اعتراض و بر ادامه جنبش خود در مطالبه تغییرات دموکراتیک و نفی استبداد حاکمان تاکید کردند.

شرکت‌کنندگان در این راهپیمایی تاکید کردند که استبداد موجود در این کشور به دلیل شکاف میان حکومت با مردم است و بازداشت چهره‌های شاخص مردمی نیز به این امر دامن زده زیرا این چهره‌ها الگویی در دموکراسی، وحدت ملی و تعهد به مصالح عمومی هستند.

نیروهای رژیم آل‌خلیفه با سلاح جنگی به سوی بحرینی‌ها حمله‌ور شدند و آنان را با گلوله‌های گاز به طور مستقیم هدف قرار دادند.

این اقدامات ضد انسانی ماموران آل‌خلیفه در حالی صورت می‌گیرد که این رژیم پس از اعتراض‌های بین‌المللی به سرکوب خشونت‌آمیز مردم، مدعی شده بود درباره کشته شدن شهروندان معترض تحقیق می‌کند.