صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۱۹۱۸۷
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۴:۰۷

گروه بین‌الملل: انجمن علمی قرآن و علوم قرآنی «تبیان» در عربستان، ۲۲ و ۲۳ بهمن‌ماه، سمینار «تربیت قرآنی؛ روش‌ها و تجربه‌ها» را در دانشگاه «أم‌القری» مکه مکرمه برگزار می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی «الواقع نیوز»، در این سمینار، تعدادی از محققان و پژوهشگران از رشته‌های علمی مختلف از سراسر عربستان سعودی حضور دارند و مقالات و پژوهش‌هایی درباره محورهای این سمینار ارائه می‌دهند.
محمد بن سریع السریع، رئیس شورای انجمن علمی قرآن و علوم قرآنی عربستان سعودی(تبیان) گفت: این اقدام مظهر اشتیاق به حمایت از قرآن و دعوت همه نهادها به همکاری و هماهنگی در زمینه خدمت به قرآن است.
وی افزود: برپایی این سمینار نشان از آگاهی این مؤسسه به اهمیت تربیت با قرآن کریم و نقش آن در تربیت نسل‌های آینده است.
السریع گفت: این انجمن تلاش می‌کند تا به خانواده‌ها، مدیران و معلمان قرآن کریم در نظارت و راهنمایی در زمینه تربیت و تلاش در راستای تحقق افق‌های وسیع و آرمان‌های بلند برای اقدام به وظیفه تربیت ایمانی (تربیت با قرآن) و مشارکت در رفع موانع تربیتی که خانواده‌ها و نهادها و مراکز و محافل قرآنی با آن مواجه هستند، کمک کند.
هدف از این سمینار نهادینه ساختن موضوع تربیت قرآنی و بیان سنت نبوی و تبادل آگاهی‌ها و تجارب علمی و عملی در زمینه تربیت قرآنی و ارتقای سطح مسئولان مؤسسات و مجامع قرآنی در زمینه تربیت و مشارکت در ابلاغ جامع رسالت قرآن کریم و رویکرد آن در اصلاح است.
پژوهشگران در این سمینار در هفت محور اصلی زیر به بحث و تبادل نظر می‌پردازند:
تربیت با قرآن (مفاهیم، اصول، قوانین)
تربیت با قرآن (موانع و چالش‌ها)
تربیت با قرآن (آثار و نتایج) در چارچوب سیره نبوی
تربیت با قرآن و تلاش‌های پیشینیان و علمای سلف در این زمینه
تأثیر تربیت با قرآن در نهادینه ساختن پژوهش‌های تربیتی جدید
بررسی تطبیقی مجامع قرآنی و نقش آن در فعال‌سازی تربیت با قرآن
تقویت تأثیر مجامع قرآنی بر تربیت با قرآن
محمد السریع، رئیس شورای این انجمن و رئیس کمیته برپایی این سمینار در پایان از نقش و اقدام دانشگاه أم‌القری در برگزاری این گونه نشست‌های علمی تقدیر کرد.