صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۳۰۳۷۹
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۸
معاون دبیرکل جمعیت علمای اسلام پاکستان:

گروه بین‎الملل: غرب به سرکردگی آمریکا در سراسر جهان، تروریسم و خشونت را با اسلام و مسلمان پیوند داده و علناً جنگ تمدن‎ها را در پیش گرفته‎اند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مولانا محمود الحسن قاسمی، معاون دبیرکل جمعیت علمای اسلام در بلوچستان پاکستان با محکومیت اهانت‌های اخیر غرب علیه اسلام و ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص)، گفت: غرب به سرکردگی آمریکا و با همپیمانی انگلیس و دیگر دشمنان اسلام جنگی تمام عیار را به راه انداخته است.

وی که در برنامه «عظمت دین» مدرسه «تجوید القرآن» کویته سخن می‎گفت، تصریح کرد: غرب و آمریکا در سراسر جهان، تروریسم و خشونت را با اسلام و مسلمان پیوند داده و می‎خواهند چهره‌ای خشن از این دین مبین جلوه دهند.

مولانا محمود الحسن قاسمی افزود: آمریکا علنا جنگ تمدن‌ها را در پیش گرفته؛ این درحالی است که اسلام و مسلمانان با تروریسم ارتباطی ندارند بلکه خود قربانی تروریسم هستند؛ در این برهه حساس زمانی کشورهای اسلامی باید با تحکیم وحدت جلوی این توطئه علیه اسلام را بگیرند.