صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۵۹۵۶۳
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۲

کانون خبرنگاران نبأ/ جلال بیطرفان: رادیو معارف با برنامه «شفا» به پیشگیری از عوارض غذاهای فرآوری شده می‌پردازد.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، برنامه «شفا» که با هدف احیای طب سنتی و اسلامی و تبیین ابلاغیه سیاست‌های کلی سلامت از سوی رهبر فرزانه انقلاب در این مورد پخش می‌شود. در هفته‌های پیش رو به عوارض غذاهای فرآوری شده و پیشگیری از آن می پردازد.

بنابر اعلام روابط عمومی رادیو معارف، در این برنامه حسین مرادی دهنوی، رئیس دانشکده طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی قم به عوارض مواد غذایی فراوری شده و صنعتی همراه با رنگ دهنده‌ها و افزودنی‌های مصنوعی و نگهدارنده‌ها از منظر طب اسلامی و سنتی می‌پردازد. ضمن اینکه روش‌های پیشگیری از این عوارض نیز بررسی می‌شود.

برنامه «شفا» کاری از گروه معارف و علوم اهل بیت علیهم السلام به سردبیری و تهیه کنندگی اکبر طالبی نیا و گویندگی مجید گلشیری روزهای سه شنبه از ساعت 12:40 از رادیو معارف پخش و چهارشنبه‌ها از ساعت 4 بامداد از همین شبکه سراسری بازپخش می‌شود.

علاقه‌مندان برای دریافت قسمت‌های پخش شده این برنامه می‌توانند به صفحه اختصاصی برنامه «شفا» در سایت رادیو معارف مراجعه نمایند.