صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۶۱۸۸۷
تاریخ انتشار : ۲۸ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۵:۲۵

گروه بین‌الملل: گروه ضداسلامی «پگیدا»، شب گذشته، ۲۷ بهمن‌ماه، تظاهراتی را با حضور ۴ هزار نفر در شهر «درسدن»(شرق آلمان) برگزار کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) به نقل از پایگاه خبری «Lefigaro»، لوتس باخمن، رهبر جنبش «اروپاییان میهن‌پرست علیه اسلامی‌سازی غرب» اعلام کرد که جنبش وی قصد دارد در انتخابات آینده شهرداری درسدن که ماه ژوئن برگزار می‌شود، شرکت کند.

این تظاهرات دو روز پس از حادثه کپنهاک برگزار شد و در نتیجه پگیدا موفق شد افراد بیشتری را برای شرکت در تظاهرات بسیج کند.

با این همه تعداد شرکت‌کنندگان بسیار کمتر از شمار تظاهرات‌کنندگان 12 ژانویه (22 دی) بود که پس از حادثه حمله به دفاتر شارلی ابدو برگزار شد.

در آن روز حدود 25 هزار آلمانی در تظاهرات ضد اسلامی‌سازی اروپا در شهر «درسدن» شرکت کردند.

در همین تاریخ حدود 100 هزار نفر برای مخالفت با اسلام‌ستیزی در شهرهای مختلف آلمان دست به تظاهرات زدند.