صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۲۸۸۷۱۵۰
تاریخ انتشار : ۰۴ اسفند ۱۳۹۳ - ۱۷:۰۲
توسط رادیو قرآن انجام شد؛

گروه فعالیت‌های قرآنی: رادیو قرآن، آخرین اخبار و تحولات سی‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم را در قالب خبر، عکس و کلیپ‌های تصویری توسط اپلیکیشن چندرسانه‌ای «صدای قرآن» ارائه می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، سی‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم از روز چهارشنبه 6 اسفندماه در شهر تبریز آغاز می‌شود.

بنابراین گزارش، رادیو قرآن با هدف پوشش هرچه بهترمسابقات به طراحی و تولید اپلیکیشن ویژه این دوره از مسابقات با نام «صدای قرآن» اقدام کرده است که با اطلاع‌رسانی در قالب خبر، عکس، کلیپ‌های تصویری از پشت صحنه، گفت‌وگو با مسئولان نهادها و سازمان‌های مختلف و متسابقان حاضر و پخش آخرین تلاوت‌ها همراه خواهد بود.

علاقه‌مندان می‌توانند اپلیکیشن اختصاصی اندروید «صدای قرآن» را از طریق سایت رادیو قرآن دریافت و نصب کنند.

صفحه پرسش و پاسخ وب سایت رادیو قرآن، آماده دریافت سوالات و درخواست‌های اختصاصی شنوندگان در طی برگزاری سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم است.

یادآورمی شود، سی و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم با حضوراحمد شحات احمد سید، قاری مصری از روز چهارشنبه 6 تا دوشنبه 11 اسفند ماه در دو بخش بانوان و آقایان در تبریز برگزار می‌شود که مسابقات آقایان در مصلای اعظم تبریز و مسابقات بانوان در مجتمع فرهنگی پتروشیمی تبریز برگزار خواهد شد.

برای دریافت اپلیکیشن «صدای قرآن» اینجا را کلیک کنید.